Mirela Boureanu Vaida a pierdut sarcina înainte de a intra în emisiune. Amintiri dureroase ale prezentatoarei

vaida.jpg

mirela boureanu vaida sarcini pierdute fetita gravida
Mirela Boureanu a pierdut două sarcini
Foto: arhiva personală

Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte perioada vieţii ei. Însărcinată în cinci luni, Mirela Boureanu Vaida se pregăteşte să devină mămică de fetiţă. Deşi este extrem de fericită că este însărcinată, moderatoarea nu poate uita faptul că a pierdut anterior două sarcini, momente când a simţit că îi cade cerul în cap.

Mirela Boureanu Vaida a mărturisit la emisiunea Simonei Gherghe că putea să devină mămică mai devreme, însă nu a fost să fie. Ea a explicat că a pierdut două sarcini.

mirela_captura.jpg

mirela boureanu vaida sarcini pierdute fetita gravida
Prezentatoarea şi-a deschis sufletul la emisiunea Simonei Gherghe
Foto: Captură Antena 1

"Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale. Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa... bine că nu a fost mai grav. Acum, pot vorbi despre asta pentru că am trecut de primele 20 săptămâni şi sper să fie totul bine şi să-mi strâng fetiţa în braţe şi să mă bucur. Atunci când a apărut ştirea că sunt însărcinată nu ştia nimeni din familie. A fost foarte greu pentru ai mei. Au aflat de la televizor şi a fost foarte greu pentru că şi eu mai aveam nevoie de confirmări de la medici", a dezvăluit Mirela Boureanu Vaida la Acces Direct.
 

Loading...

Citește și

  • mirela boureanu vaida cher sarcina sexy

    Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a reușit să-și împlinească cel mai arzător vis. Mirela Boureanu Vaida (32 de ani) e însărcinată în cinci luni cu o fetiță. Despre noua perioadă pe care o traversează, viața alături de soțul ei și căsuța la care visează, vedeta de la Antena 1 a vorbit într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Click!

  • Mirela Boureanu Vaida mămică doua luni

    Prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, Mirela Boureanu Vaida, va deveni mămică în primăvara anului viitor. Aceasta e o veste pe care ea şi soţul ei o aşteptau de câţiva ani încoace, de când vedeta încearcă să rămână însărcinată.