Mireasa Rona Hartner, dans pe stradă în acordurile fanfarei. Soţul a aplaudat-o ca la spectacol

rona_hartner_fanfara.jpg

rona hartner danseaza pe strada in acordurile fanfarei
Rona Hartner a dansat pe stradă în acordurile fanfarei
Foto: arhivă personală

Rona Hartner a vrut o altfel de nuntă şi s-a străduit ca totul să fie ieşit din tipare. Artista noastră a făcut din petrecerea ei un eveniment public, ba chiar un adevărat festival am putea spune, având în vedere că a ieşit la dans pe străzile din Tuloun, dând de veste tuturor că s-a măritat cu dj-ul francez Herve Camillieri. Soţul i-a fost cel mai fidel spectator, aplaudând-o pe Rona Hartner la scenă deschisă.

Rona hHrtner are un chef nebun de viaţă şi o determinare care nu o lasă să se gândească la problemele de sănătate prin care a trecut. Românca a fost operată de două ori şi până înainte cu doar câteva zile de nuntă a urmat şedinţe de chimioterapie. Cu toate acestea, mireasa Rona nu a lăsat să se vadă că ar fi deranjată de ceva. A cântat şi a dansat, fiind sufletul petrecerii, aşa cum îi place. A invitat pe toţi cei care i-au vrut să-i fie aproape la nunta ei, aşa că porţile localului unde s-a ţinut petrecerea a u fost deschise şi pentru oameni simpli care au vrut să se bucure alături de ea. A îmbrăcat o rochie în stil maramureşan cu flori brodate şi segmente de material transparente prin care s-a văzut tot. Mirele a fost şi el asortat cu soţia lui. Herve a purtat un costum oranj cu care nu ar fi avut cum să nu ias în evidenţă nici dacă ar fi încercat acest lucru.    

r212-13-vedete-rona-hartner-2.jpg

rona hartner in rochia de mireasa
Rona Hartner s-a relaxat la soare după nunta cu sarmale şi mămăligă
Foto: arhivă personală

Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă. Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Rona Hartner, operată de cancer la colon de două ori

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Operaţia a durat şase ore. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.  

nunta_rona.jpg

nunta rona hartner
Alături de Rona Hartner şi de Herve au fost rudele şi prietenii
Foto: arhivă personală

Vedeta a mai avut probleme în 2017, când a suferit o accidentare gravă la "Uite cine dansează", show-ul de dans difuzat la Pro Tv, şi a fost nevoită să iasă din concurs. Fosta concurentă a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng şi a ajuns pe masa de operaţie. Din fericire, recuperarea a decurs ca la carte. Rona şi-a dorit să revină cât mai curând și pe scenă, unde se simte cel mai bine, de aceea probabil că a ales să cânte la propria ei nuntă, sfidând superstiţiile. 

 

Citeşte şi:

 

Intrare liberă la nunta Ronei Hartner. Artista face din petrecerea ei un eveniment, în Franţa

Rona Hartner a învins cancerul, iar azi se mărită cu iubitul francez

 

 

 

Loading...

Citește și