Rona Hartner a învins cancerul, iar azi se mărită cu iubitul francez

18-19-6.jpg

Rona Hartner și DJ-ul Hervé Camilleri se iubesc de doi ani

Celebra solistă și actriță Rona Hartner (46 de ani), diagnosticată cu cancer la începutul anului, se căsătorește azi cu DJ-ul francez Hervé Camilleri. Cei doi îndrăgostiți își oficializează relația pe Coasta de Azur, iar din meniul de la petrecere nu vor lipsi nici tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță. În plus, Rona va purta o rochie în stil maramureșean.

Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă.  Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Rona Hartner, operată de cancer la colon

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi. Rona vrea să revină cât mai curând și pe scenă. 

 

Loading...