Intrare liberă la nunta Ronei Hartner. Artista face din petrecerea ei un eveniment, în Franţa

rona_si_herve.png

rona hartner herve pe plaja la mare
Rona Hartner şi Herve s-au căsătorit pe 5 octombrie
Foto: arhivă personală

E o zi plină de emoţii pentru Rona Hartner, care peste câteva ore se va căsători civil, în Franţa. Artista face din cununia ei un adevărat festival, la petrecere fiind invitaţi atât rude şi prieteni, cât şi oameni obişnuiţi care îşi doresc să o cunoască şi să-i fie alături la nuntă. Actriţa şi cântăreaţa noastră nu va îmbrăca rochia albă de mireasă cu această ocazie, aşa cum poate mulţi se aşteptau, ci o ţinută maramureşană cu care să se simtă comod şi să poată dansa întreaga seară pe muzică gipsy.

Rona Hartner (46 de ani) se pregăteşte de la primele ore ale dimineţii de sâmbătă pentru nunta cu dj-ul francez Herve Camilleri. Cei doi îşi unesc în această după-amiază destinele, iar pentru cununia ei, mireasa a trecut pe la coafor, unde şi-a aranjat părul în bucle, dar şi pe la salonul de manichiură, optând pentru nişte unghii albe cu fundiţe aplicate.

par_rona_hartner.jpg

rona hartner si-a coafat parul in bucle lejere
Rona Hartner şi-a aranjat părul în bucle la nuntă
foto: captură video Instagram

Dacă părul şi manichiura sunt clasice pentru o zi de cununie, nu acelaşi lucru putem spune despre ţinuta Ronei Hartner. Ea va purta o rochie în stil maramureaşan. Petrecerea este programată să înceapă la 21.00 la un restaurant de pe Costa de Azur, care le va servi invitaţilor şi tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță.

unghii.jpg

unghii mireasa rona hartner
Mireasa şi-a aplicat pe unghii fundiţe
foto: captură video Instagram

Reprezentanţii localului abia o aşteaptă pe artista noastră, căreia i-au făcut şi un eveniment din nunta ei. Aşadar, porţile localului sunt deschise sâmbătă seară pentru oricine doreşte să petreacă alături de Rona şi Herve pe muzică gipsy, intarea fiind liberă.   

Aproape 200 de persoane s-au arătat deocamdată interesate să participe la nunta româncei. 

eveniment_rona.jpg

rona hartner eveniment nunta
Rona Hartner va cânta la nunta ei la care invită pe oricine vrea să-i fie alături
Foto: Facebook
 

Cu două zile înainte de marele eveniment, Rona a repetat câteva melodii cu instrumentiștii ei, pentru a fi în formă la recitalul pe care îl va susține la nuntă. Rona și-a dorit să organizeze, pe 7 octombrie, și o petrecere la București, mai exact o ceremonie religioasă, însă problemele de sănătate cu care continuă să se confrunte nu au lăsat-o să-și împlinească și acest vis.

Rona Hartner, operată de cancer la colon

Pe 25 februarie 2019, Rona Hartner a fost operată de cancer la colon la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Operaţia a durat şase ore. După două luni, Rona a fost operată din nou în Franța și a urmat chimioterapie preventivă, fără riscul de a-și pierde podoaba capilară sau de a slăbi.  

Vedeta a mai avut probleme în 2017, când  a suferit o accidentare gravă la "Uite cine dansează", show-ul de dans difuzat la Pro Tv, şi a fost nevoită să iasă din concurs. Fosta concurentă a suferit o leziune de menisc la piciorul stâng şi a ajuns pe masa de operaţie. Din fericire, recuperarea a decurs ca la carte. 

Rona şi-a dorit să revină cât mai curând și pe scenă, unde se simte cel mai bine, de aceea probabil că a ales să cânte la propria ei nuntă, sfidând superstiţiile. 

 

 

Citeşte şi: 

 

EXCLUSIV Rona Hartner face nuntă mare după ce a scăpat de cancer. Când o vedem mireasă!

Rona Hartner, mărturii despre lupta cu cancerul: «Eram pregătită să mor! Preotul mi-a dat ultima împărtășanie»

Loading...

Citește și

  • Celebra solistă și actriță Rona Hartner (46 de ani), diagnosticată cu cancer la începutul anului, se căsătorește azi cu DJ-ul francez Hervé Camilleri. Cei doi îndrăgostiți își oficializează relația pe Coasta de Azur, iar din meniul de la petrecere nu vor lipsi nici tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță. În plus, Rona va purta o rochie în stil maramureșean.

  • rona hartner si iubitul

    De obicei e un munte de optimism și bună dispoziție, dar, în ultimele luni, Rona Hartner (46 de ani) trece prin una dintre cele mai mari cumpene ale vieții sale: cancerul de colon. Cu toate acestea, artista este pregătită să lase acest episod dureros în spate și să se concentreze pe părțile pozitive ale vieții. Din acest motiv, Rona și logodnicul său au stabilit data nunții și au anunțat asta cu mare entuziasm.