Mihai Morar face fapte bune la Oradea. Motivul pentru care se cazează într-o casă de sticlă

mihai_morar.jpg

mihai morar
Mihai Morar se mută la Oradea de săptămâna viitoare
Foto: Arhivă personală

Mihai Morar ajunge anul acesta la Oradea în preajma sărbătorilor. Împreună cu Daniel Buzdugan, Emma, Flick și Popescu, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Raluca Benavides, prezentatirul şi colegii săi se pregătesc să pășească în Orașul Faptelor Bune 2019. Se vor caza pentru o săptămână într-o casă de sticlă, montată în inima Târgului de Crăciun.

Pentru al patrulea an consecutiv, vedetele Radio ZU acceptă misiunea de a aduce împreună oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde.

"Între 15 și 21 decembrie facem cea mai frumoasă săptămână. Ne readucem aminte de poveștile care ne-au însuflețit, care ne-au unit, care ne-au transformat dintr-o țară cu populație, într-un popor! În Orașul Faptelor Bune îmi dau seama că nu lucrez la radio ca să vorbesc.

orasul_faptelor_bune.jpg

echipa de fapte bune de la Radio ZU
Echipa de fapte bune de la Radio ZU
Foto: arhivă personală

Lucrez la radio ca să ascult. Ascult povești. Ascult cum bat inimile românilor la aceste povești. Sunt 7 zile în care radioul tace. Minunile vorbesc”, a spus Mihai Morar.

Înainte de a aprinde luminile în Orașul Faptelor Bune 2019, matinalii Radio ZU au revenit asupra poveștilor pe care le-au cunoscut anii trecuți în casa de sticlă Radio ZU. 

„Mână de la mână facem România mai bună!” este mesajul DJ-ilor Radio ZU care, cu o săptămână înainte de Crăciun, de 4 ani deja, se mută în casa de sticlă din Orașul Faptelor Bune.

 

 

Citeşte şi:

 

Care sunt "ingredientele" unei căsătorii fericite? Mihai Morar dezvăluie secretul

Mihai Morar celebrează 12 ani de mariaj! Cum s-au cunoscut cei doi soți

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1