Mihai Morar celebrează 12 ani de mariaj! Cum s-au cunoscut cei doi soți

mihai_morar_si_gabriela_2.jpg

Mihai Morar și soția lui aniversează 12 ani de căsnicie
Foto Instagram

Mihai Morar se poate mândri cu o familie frumoasă și cu o carieră de succes, care i-a adus mulți admiratori de-a lungul timpului. În ciuda faptului că este o persoană extrem de ocupată, acesta își face mereu timp pentru familia pe care și-a întemeiat-o, prezentatorul TV fiind căsătorit de 12 ani cu soția lui, Gabriela, care i-a dăruit și două fetițe: gemenele Cezara și Mara. Cei doi soți serbează astăzi, 9 septembrie, 12 ani de căsnicie, iar cu prilejul acestui eveniment, Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare o poză „din tinerețe”, din cadrul ceremoniei religioase în care el și Gabriela și-au jurat iubire veșnică.

Mihai vorbește mereu cu entuziasm despre căsnicia și despre familia lui, și a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, care îi era pe vremea aceea colegă la radio, după numai două luni de relație, pesemne că între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar Mihai era sigur că ea este aleasa inimii lui, fiind nerăbdător să-și unească destinul de al ei.

Cununia civilă au avut-o pe 10 iunie, iar cea religioasă pe 9 septembrie. Cei doi soți sărbătoresc în fiecare an ambele zile.„I-am cerut mâna de ziua ei, în noiembrie, țin minte că ningea în ziua aia. Colegele din radio îi făcuseră cadou o noapte la hotel. Am mers cu ea acolo și...nu eram șantajat emoțional de prima ninsoare, știam că asta vreau să fac. Ea simțea că urmează să se întâmple ceva. A avut o reacție normală. Dar, oricum, nici eu nu acceptam un refuz”, declara Mihai pentru revista Ciao, acum ceva vreme.

Astăzi, 12 ani mai târziu, cei doi celebrează aniversarea căsniciei lor, iar Mihai Morar a publicat o poză din timpul slujbei de religioase, iar urările din partea fanilor nu s-au lăsat așteptate și au fost pe măsura evenimentului.

mihai_morar_si_gabriela.jpg

Poza publicată de Mihai Morar pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării a 12 ani de căsnicie
Foto: Facebook

Cum s-au cunoscut Mihai Morar și soția lui, Gabriela

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți”, povestea Mihai Morar, în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

mihai_morar_familie.png

Mihai Morar are o familie frumoasă
Foto Instagram
Loading...

Citește și

  • Ziua de 15 august a adus motiv de sărbătoare în familia prezentatorului tv Mihai Moraru. Moderatorul emsiunii „Răi da' buni” are multe „Mării” pe care să le serbeze cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, printre care și mama lui, așa că Mihai nu s-a dat în lături din a publica pe rețelele de socializare un mesaj prin intermediul căruia îi ura celei care i-a dat viață un călduros „La mulți ani!”.

  • Mihai Morar nu este doar un prezentator TV şi de radio apreciat, ci şi un pasionat al literaturii. Nu de puţine ori el a scris texte cu adevărat emoţionante dedicate celor mai importante persoane din viaţa sa, soţia şi cele două fetiţe, însă de această dată, s-a întrecut pe sine, aşternând pe hârtie câteva rânduri sensibile care au ajuns la sufletelor celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1