Care sunt "ingredientele" unei căsătorii fericite? Mihai Morar dezvăluie secretul

mihai_morar.jpg

mihai morar
Mihai Morar se mută la Oradea de săptămâna viitoare
Foto: Arhivă personală

Mihai Morar, în vârstă de 38 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de radio şi televiziune din România. Dacă în spatele micului ecran este mereu glumeţ, iar la radio aduce zâmbetele pe buze ascultătorilor prin comentariile pe care le face, atunci când se află alături de cei mai dragi oameni din viaţa sa, Mihai devine un om sensibil, capabil să transmită mesaje cu adevărat emoţionante. Mihai şi soţia sa, Gabriela, au împlinit 13 ani de căsătorie, iar prezentatorul a profitat de ocazie pentru a-i transmite public sentimentele sale şi a dezvălui care este reţeta fericirii conjugale.

Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de 13 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci, căci nu a fost nevoie să treacă mult timp ca să realizeze faptul că sunt sortiţi unul pentru altul. Daca majoritatea cuplurilor decide să locuiască împreună ani întregi până să facă pasul următor şi să devină soş şi soţie, iată că altfel a decurs povestea în cazul lui Mihai şi Gabriela. Atunci când s-au cunoscut erau colegi la radio şi, după doar două luni de relaţie au decis să întemeieze o familie. Se pare căp decozia nu a fost una pripită, judecând că, după 13 ani, sunt împreună şi la fel de fericiţi, dar mai bogaţi spiritual, căci au devenit părinţii a trei fete superbe. 

mihai-morar-fetita-botez1_0.jpg

mihai morar si familia sa
Mihai Morar și soția lui, Gabriela, și-au creștinat duminică, 29 septembrie, cea de-a treia fetiţă, Roua Ilia
Foto:Arhivă personală

Toamna aceasta s-au împlinit 13 ani de când Mihai şi Gabriela şi-au unit destinele, iar prezentatorul a profitat de aniversare pentru a-i reaminti, în scris, cât de mult o iubeşte. El a dezvăluit şi care sunt ingredientele unui mariaj plin de bucurie şi armonie. 

"Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.", a declarat Mihai cu sinceritate.

În plus, MIhai a adăugat că este la fel de important ca cei doi parteneri să cunoască care sunt punctele forte ale fiecăruia dintre ei pentru a se putea completa reciproc, nu a se încurca în mod inutil şi a-şi pune piedici. "Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi", a fost concluzia lui Mihai Morar. 

Gabriela a făcut primul pas în relaţia cu Mihai

Mihai a povestit cum au ajuns el și soția lui să formeze un cuplu, dezvăluind faptul că nu el a fost cel care a făcut primul pas în acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima dată pe Mihai la mare, însă, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-și putea vizita mama. Totuși, lucrurile nu au rămas așa, Mihai revanșându-se ulterior. 

14-morar.jpg

morar si familia
Mihai Morar, alături de Gabriela, Roua şi gemenele Cezara şi Mara
Foto:Arhivă personală

"Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a povestit Mihai Morar, pentru revista Viva.  

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Zi mare și plină de emoții în familia prezentatorului de televiziune Mihai Morar! El și soția lui, alături de cei dragi, au organizat botezul celei mai mici membre a familiei, fetița cuplului, Roua, care a mai primit un nume rar și special odată cu ceremonia de creștinare din biserică.

  • Mihai Morar (37 ani) este un soț și un tată fericit. Celebrul realizator de emisiuni tv și radio a postat, zilele trecute, pe conturile sociale, o fotografie din sânul numeroasei sale familii, dar și un mesaj de suflet, apreciat de fanii lui: ”Azi (nr. luni) împlinesc 13 ani de căsnicie cu trei fete și-o soție”, a scris Mihai Morar pe Facebook, prezentatorul emisiunii ”Răi, da buni” de la Antena Stars.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1