Mihai Mitoșeru divorțează. «Eu voiam familie și copii, ea și-a pus silicoane»

18-19-vedete-2-col-mitoseru.jpg

Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015
foto: arhivă personală

Mihai Mitoșeru a aruncă bomba pe Facebook și recunoaște că are probleme în căsnicie. Mai mult, Mihai Mitoșeru spune clar că el și Noemi au decis să divorțeze, însă se pare că primul pas către separare îi aparține, deranjat că el avea planuri serioase, care includeau și un copil, în timp ce nevasta lui devenise preocupată mai mult de propria persoană.

Mihai Mitoșeru (44 de ani) și Noemi Dragomir au devenit o familie cu acte în decembrie 2015, când au spus "Da" în fața ofițerului stării civile, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Au cheltuit în jur de 3.000 de euro pe două rochii și un costum, iar cei doi căței ai lor au fost coafați și îmbrăcați de sărbătoare. Dar iată că mariajul lor nu a rezistat decât patru ani. Azi, 5 septembrie, Mihai Mitoșeru anunță divorțul, pe Facebook.

Mihai Mitoșeru divorțează: "Ea intrase în criza femeii de 32 de ani"

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!", a scris pe Facebook fostul prezentator al emisiunilor de Bingo, rămas celebru și pentru expresia "Zi-le, domnul Geo!".

mito212-13-vedete-mitoseru-.jpg

Mihai şi Noemi s-au căsătorit pe 12 decembrie 2015

Mihai Mitoșeru, despre divorț: "Nu glumesc cu viața mea"

Contactat de Click.ro pentru a avea o confirmare clară că ceea ce a scris pe Facebook este adevărat, Mihai Mitoșeru ne-a spus, cu tristețe: "Credeți că fac glume cu viața mea". Același lucru l-au crezut și fanii virtuali, care sperau ca totul să facă parte din scenariul vreunei emisiuni tv. "Vă mulțumesc pentru mesaje, dar cu așa ceva nu se glumește... din păcate", a scris el.

Citește și:

EXCLUSIV Mihai Mitoşeru «Mai repede fac sex căţeii, decât eu cu iubita mea!» Cum a ajuns în această situaţie

Se pregătește Mihai Mitoșeru să devină tătic? «Eu vreau fată, Mihai ar vrea băiat»

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1