Mihai Mitoșeru s-a însurat! Ce frumoasă e nevasta lui

mihai-mitoseru-noemi-cununie.jpg

mihai mitoseru noemi
Mihai Mitoşeru şi Noemi au făcut pasul cel mare
Foto: Sever Gheorghe

Mihai Mitoșeru (39 de ani) și-a unit destinul cu aleasa inimii lui, Noemi Dragomir (27 de ani). Cei doi au ajuns sâmbătă (12 decembrie) în fața ofițerului stării civile, după o relație de nouă ani. S-au pregătit ca la carte și au avut numai invitați de seamă.

Mihai și Noemi au spus „Da”, în fața ofițerului stării civile, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Au cheltuit în jur de 3.000 de euro pe două rochii și un costum, iar cei doi căței ai lor au fost coafați și îmbrăcați de sărbătoare. La fericitul eveniment au participat multe nume din peisajul monden, printre care Daniela Crudu, Oana Roman, Nea` Mărin, Dan Capatos, Viorel și Oana Lis.

img_1017.jpg

mihai mitoseru insurat noemi dragomir
Mihai și Noemi au fost foarte emoționați
Foto: Sever Gheorghe

 

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir vor da o petrecere de zile mari cu 100 de invitați, la Aristocrat Events Hall din Capitală. Cel mai probabil, cununia religioasă și nunta vor avea loc anul viitor, iar despre luna de miere nici nu se pune problema, amândoi fiind mult prea ocupați cu proiectele în care sunt implicați. Nașul fericitului cuplu este Romică Țociu.

mitoseru.jpg

mihai mitoseru insurat noemi dragomir
După cununie, Noemi și Mihai și-au invitat prietenii la un restaurant de lux
Foto: Sever Gheorghe

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1