EXCLUSIV Mihai Mitoşeru «Mai repede fac sex căţeii, decât eu cu iubita mea!» Cum a ajuns în această situaţie

mitoseru_si_noemi_la_prima_ei_cursa_spre_cirpu_in_avion.jpg

mihai mitoseru noemi
Mitoseru si Noemi , la prima ei cursa spre Cirpu in avion

Mihai Mitoşeru (39 de ani) e disperat! Iubita lui, Noemi Dragomir (27 de ani) a lăsat baltă dansul şi a dat, luna trecută, examenul pentru a se face stewardesă pe cursele Blue Air. Cum Noemi e frumoasă foc şi a trecut şi testele cu brio, ea a intrat deja de două săptămâni în pâine.

Logodnica lui Mitoşeru adoră să zboare şi este foarte încântată de noul  job, care îi aduce bani frumoşi (este remunerată cu 1.500 de euro pe lună) şi îi oferă totodată posibilitatea să vadă foarte multe ţări. Singurul inconvenient este că a fost detaşată timp de o lună pe baza de la Larnaca-Cipru.

noemi_stewardesa.jpg

mihai mitoseru noemi
Noemi s-a făcut stewardesă

Cum Noemi era cea care îl aştepta seara acasă pe Mitoşeru, acum situaţia s-a schimbat la 180 de grade. Prezentatorul de la Super Bingo Metropolis aleargă repede de la serviciu acasă pentru că îi are în grijă pe ce doi căţei ai cuplului, el devenind un fel de bonă pentru micii patrupezi.

 „Căţeluşa Mişa a intrat în călduri! Îl aleargă pe Alvin toată ziua şi noaptea prin casă. E o debandadă totală. Acum că Noemi lipseşte o lună de acasă, mai repede o să facă sex căţeii decât noi”, ni s-a văitat prezentatorul.

Anul trecut, în iulie, Mihai şi Noemi au suferit îngrozitor când pechinezul lor Tomitză, în vârstă de 17 ani, a trecut în nefiinţă.

mitoseru_si_raposatul_tomitza.jpg

mitoseru tomitza
Mitoseru ;i fostul lui câine, Tomitza

La câteva luni de la dispariţia acestuia, cei doi şi-au luat doi pui din rasa Yorkshire Terrier Toy, Misha şi Alvin.

mihai mitoseru si cainii

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1