Mihai Mitoșeru a divorțat: «Am semnat actele, sper să fim fericiți. Separat!»

mihai-mitoseru-divort.jpg

Noemi Dragomir și Mihai Mitoșeru s-au sărutat după ce au semnat actele de divorț
foto: Facebook

Inevitabilul s-a produs. Mihai Mitoșeru (44 de ani) și Noemi Dragomir (32 de ani) au divorțat azi, 18 octombrie, asta după ce cu o zi înainte s-au întâlnit să discute despre relația lor și să ia o decizie fermă. Mihai Mitoșeru a anunțat pe Facebook că este un bărbat liber.

"Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simț! Am semnat actele! Sper să fim Fericiți amândoi.. separat!", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Pe 5 septembrie, Mihai Mitoșeru (44 de ani) anunța pe conturile sociale că divorțează de Noemi Dragomir (32 de ani). Rutina, certurile și criza femeii de 30 de ani, prin care ar trece soția lui, sunt motivele care au dus la acestă decizie. În ultimele trei luni, Noemi și Mihai Mitoșeru s-au separat, au locuit în case diferite și înainte să dea fuga la notar pentru a face cererea pentru divorț, au încercat să vadă cum rezistă unul fără celălalt.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au fost împreună 13 ani

„Am spus că vom divorța la notar, dar din păcate nu ne-am putut auzi la telefon, din orgoliu, evident, pentru a stabili o întrevedere la notar. Am așteptat să mai treacă un timp, să putem vorbi ca doi oameni normali și să luăm o decizie în acest sens. Evident că am vorbit cu mama ei și ea este foarte supărată că ne gândim să punem punct după ce am irosit atâția ani. Ea are criza femeii de 30 de ani, ne-am plafonat, amândoi suntem de vină. Ajunsesem să ne certăm din orice, ca doi copii, efectiv. Noi, dacă divorțăm, nu avem ce împărți, nu ne-am înșelat, nu ne-am bătut. Probabil că aveam nevoie de această pauză pentru a ne revizui sentimentele. Astăzi (n.r. joi, 17 octombrie) urmează să ne întâlnim și să discutăm. Vom vedea dacă rămânem împreună sau dacă vom pune punct acestor 13 ani”, a declarat, pentru Click!, Mihai Mitoșeru. Iată că întâlnirea nu le-a schimbat cu numic decizia, iar azi și-au pus semnăturile pe actele de divorț.

Citește și:

Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

Mihai Mitoșeru divorțează. «Eu voiam familie și copii, ea și-a pus silicoane»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1