Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

noemi-mitoseru.jpg

noemi mitoseru
Noemi Mitoșeru, soția lui Mihai Mitoșeru, a fost surprinsă la plajă de fotoreporterii Click! Anul trecut, în luna iulie, nu avea implanturi
foto: Mihai Ionescu

Incredibil, dar adevărat! Mihai Mitoșeru (44 de ani) a anunțat că divorțează de Noemi, șatena superbă cu care are o relație de 13 ani. Tânăra de 32 de ani, care lucrează ca stewardesă, devenise mai interesată de felul cum arată decât de posibilitatea de a avea un copil. Cel puțin asta spune, răspicat, chiar soțul ei, deranjat de intervenția estetică la nivelul bustului. Noemi, deși avea sâni naturali superbi, a ținut să își pună silicoane

Diferența de vârstă dintre ei, de 12 ani, dramele prin care au tot trecut, și unul, și altul, planurile care nu mai coincideau, au făcut țăndări căsnicia dintre Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2015, iar azi, 5 septembrie, Mihai Mitoșeru a anunțat pe Facebook că divorțează.

Mihai Mitoșeru divorțează: "Ea intrase în criza femeii de 32 de ani"

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!", a scris pe Facebook fostul prezentator al emisiunilor de Bingo, rămas celebru și pentru expresia "Zi-le, domnul Geo!".

noemi-mitoseru.jpg

noemi mitoseru
Noemi Mitoșeru, topless pe Litoral, înainte să își pună silicoane
foto: Mihai Ionescu

Iată că la baza deciziei a stat și interesul lui Noemi de a arăta bine, de a-și ajusta imperfecținile pe care ea considera că le are. Frumoasa șatenă lucrează ca stewardesă, domeniu de activitate în care aspectul fizic este esențial, iar ea a considerat că un bust mai mare ar ajuta-o să se simtă mai bine. Sigur, gusturile nu se discută, dar noi v-o arătăm pe Noemi în toată splendoarea, surprinsă anul trecut, pe Litoral, de fotoreporterii Click! Avea încă sâni naturali, frumoși, pe care se pare că nu avea nici o problemă să îi expună.

 • noemi mitoseru
  Soţia lui Mihai a socializat cu o prietenă
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Noemi Mitoşeru (29 ani) a îndrăznit să arate ceea ce numai soţul ei vede în dormitor
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Noemi a stat liniştită topless la plajă
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Noemi Mitoşeru (29 ani) a avut ce să le arate turişilor din Mamaia
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Soţia lui Mihai Mitoşeru şi-a pus sutienul doar când s-a ridicat de pe şezlong
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Blonda s-a lăsat privită şi de alţi bărbaţi
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Noemi Mitoşeru a avut grijă să-şi pună sutienul pentru perioade scurte de timp
  foto: Mihai Ionescu
 • noemi mitoseru
  Noemi nu pozează la fel de îndrăzneţ pe reţelele de socializare
  Foto: Instagram
 • Maximize

1/8
Citește și:
Loading...
 
 

Citește și

 • Noemi, soția lui Mihai Mitoșeru, unul dintre prezentatorii emisiunii „Se strigă darul!”, a anunțat că ea și partenerul ei se gândesc serios la întemeierea unei familii, dorindu-și amândoi copii. Deși cuplul nu a apucat încă să organizeze cununia religioasă, cei doi sunt deja căsătoriți civil și nici nu-și mai pun problema nunții în viitorul apropiat. Dacă inițial Noemi dorea copii abia după ce fericitul eveniment ar fi avut loc, acum aceasta a dezvăluit că dacă se întâmplă să rămână însărcinată acest lucru va fi o binecuvântare și o va primi ca atare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1