Mihai Mitoşeru a plâns după parafarea divorţului de Noemi: «E greu după 13 ani. Suntem oameni»

mitoseru.jpg

mihai mitoseru in lacrimi dupa divort
Mihai Mitoşeru, în lacrimi la tv după divorţul de Noemi
Foto: captură video Kanal D

Mihai Mitoşeru şi Noemi Dragomir au pus punct unei căsnicii de 13 ani. Cei doi au semnat actele de divorţ la notar marţi (19 noiembrie). Prezentatorul Kanal d a vorbit cu ochii în lacrimi despre momentul separării într-o emisiune tv.

Mihai Mitoşeru (44 de ani) şi Noemi Dragomir (32 de ani) nu au găsit o cale să repare ce au stricat în ultima vreme în relaţia lor de cuplu, aşa că s-a declarat "învinşi" din cauza rutinei şi au finalizat marţi acele de divorţ. Deşi notarul i-a lăsat până în ultimul moment să se mai gândească pe ce drum vor să o apuce, cei doi au decis că le este mai bine separat. La scurt timp după ce au semnat actele de divorţ, Mihai Mitoşeru a vorbit despre cea mai grea zi din viaţa lui, presiunea fiind atât de mare încât i-au dat lacrimile şi a plâns ca un copil.

18-19-vedete-2-col-mitoseru.jpg

Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015

"Notarul, care este un bun prieten, tot încerca să găsească motivul pentru care noi practic ne-am despărțit, după 13 ani. Motiv pe care nici noi nu l-am găsit. E adevărat că n-a fost înșelat, n-a fost bătut, a fost ceva mult mai grav. A fost momentul în care, după 12 ani, ne-am plafonat. Trăiam din inerție. Ea venea foarte obosită de la serviciul la care muncește enorm. Se muncește foarte mult acolo și normal că îl dai pe omul de lângă tine ( n.r. pentru job), că așa e viață. Eu veneam obosit, inclusiv de la nunți, unde lumea credea doar ne distrăm, se muncește enorm. Filmăm și 24 de ore non stop. La un moment dat nu aveam timp decât să ne schimbăm și să facem un duş. Şi toate evenimentele pe care le prezint şi stau ca nebunul pe scenă ore întregi, sunt setat numai la treaba aia - după care vreo două zile sunt zombie, stau pe canapea şi mă uit la perete sau la televizor, prin televizor... Cu siguranţă, nu ne-am dat seama că am început să ne îndepărtăm unul de altul, să ne certăm foarte tare, să vorbim urât... Amândoi orgolioşi, amândoi Raci - nici eu nu lăsam de la mine, nici ea de la ea, nici eu nu făceam nimic, nici ea nu făcea nimic. Şi am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea: am vorbit urât şi am făcut urât. Sunt 90% melancolic!", a spus Mitoşeru, la Teo Show izbucnind în lacrimi.

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir nu au nimic de împărţit după divorţ

"E greu după 13 ani. Suntem oameni", a continuat el la fel de trist.  

Pe 5 septembrie, Mihai Mitoșeruanunța pe conturile sociale că divorțează de Noemi Dragomir (32 de ani). Rutina, certurile și criza femeii de 30 de ani, prin care ar trece soția lui, sunt motivele care au dus la acestă decizie. În ultimele trei luni, Noemi și Mihai Mitoșeru s-au separat, au locuit în case diferite și înainte să dea fuga la notar pentru a face cererea pentru divorț, au încercat să vadă cum rezistă unul fără celălalt. Din păcate nici distanţa nu i-a ajutat să depăşească problemele.  

 

 

Citeşte şi:

 

 

Iat-o pe soția lui Mihai Mitoșeru fără sutien, cu sâni naturali! Silicoanele au adus divorțul

Șir de blesteme în dragoste pentru Mihai Mitoșeru. A încercat de trei ori să se însoare

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1