Șir de blesteme în dragoste pentru Mihai Mitoșeru. A încercat de trei ori să se însoare

mihai_si_noemi_1.jpg

Mihai Mitoșeru și soția lui divorțează

Mihai Mitoșeru a anunțat pe contul de socializare că va divorța de soția lui, Noemi, după o relație de 13 ani, iar această decepție în dragoste face parte dintr-un șir întreg de evenimente triste care l-au urmărit de-a lungul vieții pe actor.

Mihai Mitoşeru pare urmărit de un blestem. Actorul a încercat să se însoare de trei ori cu Noemi, dar de fiecare dată câte o tragedie l-a împiedicat să ajungă la altar.

Ghinioanele se ţin lanţ de Mihai Mitoşeru (44 de ani). În august 2017, socrul său, Ion Dragomir, şef de cabină la Tarom, a făcut infarct la 59 de ani și a murit chiar cu o lună înainte ca actorul să facă nunta cu logodnica lui, Noemi, de profesie stewardesă. Chiar dacă invitaţiile la nuntă fuseseră de mult timp trimise, iar detaliile evenimentului erau deja stabilite, cei doi nu au mai apucat să facă acest pas. Erau în doliu.

Şi 2016 a fost unul dificil pentru Mihai, întrucât şi-a pierdut tatăl, cu foarte puţin timp înainte să facă nunta cu Noemi, cu care şi-a oficializat relaţia în decembrie 2015. Noemi şi Mihai urmau să ajungă în faţa altarului pe 24 septembrie  2017 şi să facă o nuntă de pomină în inima Bucureştiului, la ”Le Chateau”. Însă, nici de această dată n-au avut noroc. Şi în anul 2000, în viaţa lui Mitoşeru a fost un moment de cumpănă. Logodnica de atunci a actorului, Cristina, a murit pe loc într-un accident nefericit pe autostradă. 

Mihai Mitoșeru divorțează. «Eu voiam familie și copii, ea și-a pus silicoane»

18-19-vedete-2-col-mitoseru.jpg

Mihai şi Noemi s-au cununat civil în decembrie 2015

Mihai Mitoșeru (44 de ani) și Noemi Dragomir (32 de ani) au devenit o familie cu acte în decembrie 2015, când au spus "Da" în fața ofițerului stării civile, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3. Au cheltuit în jur de 3.000 de euro pe două rochii și un costum, iar cei doi căței ai lor au fost coafați și îmbrăcați de sărbătoare. Dar iată că mariajul lor nu a rezistat decât patru ani. Pe 5 septembrie, Mihai Mitoșeru anunță divorțul, pe Facebook.

"Am avut bunul simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul când mă întreabă toată lumea de ce sunt singur! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane) și, de 3 luni, a plecat la mama ei! Știu că ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!", a scris pe Facebook fostul prezentator al emisiunilor de Bingo, rămas celebru și pentru expresia "Zi-le, domnul Geo!".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1