Mihaela Rădulesu s-a vaccinat la Monaco împotriva coronavirusului. Ce mesaj i-a transmis lui Felix de ziua lui

mihaela-si-felix.jpg

mihaela si felix
Mihaela i-a făcut o urare emoționantă lui Felix în ziua în care austriacul a împlinit 52 de ani
Sursă foto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu și sportivul Felix Baumgartner formează un cuplu de șapte ani. În ciuda tuturor zvonurilor privind despărțirea lor și a distanței dintre ei, se pare că dragostea lor este la fel de puternică. De ziua lui Felix, Mihaela a scris un mesaj emoționant dedicat bărbatului care îi aduce zâmbetul pe chip.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de aproape 7 ani. În ciuda faptului că petrec mult timp departe unul de celălalt, Mihaela a declarat, nu doar cu o singură ocazie, că Felix este bărbatul alături de care se simte împlinită și fericită. De-a lungul timpului au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, însă de fiecare dată s-au dovedit a fi false.

"De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva" declara Mihaela, în iarna anului trecut pentru Viva!

mihaela-si-felix.png

mihaela si felix
Mihaela și Felix formează un cuplu de 7 ani
Sursă foto: Arhivă personală

Cu ocazia zilei de naștere a iubitului său, Mihaela Rădulescu a scris un mesaj emoționant adresat sportivului, demonstrând, încă o dată, că este la fel de îndrăgostită de el. “Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii… eroul lor și… bărbatul meu. Și restul… știi tu”, au fost cuvintele scrise de vedetă în descrierea unor fotografii cu Felix. 

mihaela-vaccin.jpg

mihaela vaccin
Mihaela s-a vaccinat împotriva noului coronavirus chiar de ziua de naștere a iubitului său, Felix
Sursă foto: Arhivă personală

Tot pe 20 aprilie, de ziua iubitului Felix, Mihaela Rădulescu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Prezentatoarea emisiunii Ferma a distribuit un instantaneu de la vaccinare pe contul personal de Instagram.

felix.png

felix
Felix Baumgartner a împlinit 52 de ani pe 20 aprilie
Sursă foto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu nu dorește să ajungă în fața altarului 

Dacă în urmă cu un an, Mihaela Rădulescu nu ezita să publice fotografii alături de Felix și vorbea fără rețineri despre viața personală, acum vedeta preferă să se bucure în privat de momentele fericite. În octombrie 2020, Mihaela a acordat un interviu publicației Viva!. Ea a dezvăluit care este motivul pentru care a luat hotărârea de a fi mai rezervată. 

mihaela-si-felix-alb-negru.png

mihaela si felix
Sursă foto: Arhivă personală

"Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie", a declarat Mihaela pentru Viva.

 

Citește și: 

Felix îi face Mihaelei Rădulescu declarația supremă la aniversarea celor 6 ani de relație. Reacția vedetei

Când toți îi dădeau despărțiți, Mihaela și Felix revin pe Instagram cu un mesaj interesant

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1