Felix îi face Mihaelei Rădulescu declarația supremă la aniversarea celor 6 ani de relație. Reacția vedetei

mihaela-radulescu-felix-gettyimages-490158696.jpg

Mihaela și Felix sunt împreună de 6 ani
foto: Guliver / GettyImages

Mihaela Rădulescu a decis să nu-și mai etaleze relația cu Felix Baumgartner, așa că de aici până la zvonurile unei despărțiți nu a trecut mult timp. Dar iată că, din când în când, parașutistul austriac de Cartea Recordurilor știe să o facă pe Miha cum să se topească, iar ea să și anunțe asta pe rețelele sociale.

Mihaela Rădulescu (50 de ani), prezentatoarea emisiunii "Ferma" (PRO TV), a fost tare zgârcită cu activitatea ei pe Instagram, în perioada pandemiei, spre deosebire de anii trecuți, când părea fascinată de acest canal de comunicare. Mai mult, ultima poză în care apare și iubitul ei, Felix Baumgartner (51 de ani), datează din 24 iunie, când diva și sportivul au apărut împreună, tolăniți în natură, în timpul escapade la munte. De aceea și întrebările, tot mai des adresate, de genul "V-ați despărțit?" sau "Unde e Felix?".

Dar a venit vremea să răspundă chiar el. Felix Baumgartner și-a uimit fanii, și mai ales pe Mihaela, publicând pe Instagram un filmuleț romantic, realizat din cele mai tandre momente pe care le-a avut el cu iubita lui româncă. Melodia aleasă este extrem de sugestivă: Lenny Kravitz, cu piesa Can’t Get You Off My Mind. Pe românește, parașutistul de Cartea Recordurilor îi spune Mihaelei: "Nu te pot scoate din mintea mea". Surpriza are legătură cu cei 6 ani de relație, pe care cei doi i-au bifat pe 23 octombrie. Reacția Mihaelei? Evident că diva de la PRO TV s-a arătat topită după gestul iubitului și a pus pe Instagram o fotografie, alături de mesajul: "Fața mea când văd așa ceva".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Mihaela Rădulescu: "Nu mai vreau să mă mărit"

De când s-a întros în România, pentru a filma emisiunea "Ferma. Orășeni versus săteni", de la PRO TV, Mihaela Rădulescu a vorbit despre partenerul ei într-un interviu acordat revistei Viva de octombrie: "Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că  am  numai  de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie", a declarat Mihaela pentru Viva.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Mihaela Rădulescu a pus ochii pe Felix Baumgartner de aproape un an

Mihaela Rădulescu şi Felix se întrec în dulcegării. "Mi-e dor de femeia mea sexy!"

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu haine dressing

    Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte mai bine goală decât îmbrăcată, iar relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani) i-a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea. Cei doi se potrivesc de minune şi în pat, după cum spune Mihaela, dar şi în viaţa publică.

  • mihaela radulescu felix baumgartner

    Ferma 2019, noul sezon al emisiunii difuzat de Pro Tv, i-a cam "răpit-o" lui Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea se află în munţi, la filmări, iar cei doi iubiţi au o perioadă în care relaţia lor se desfăşoară la distanţă. Asta nu înseamnă că ochii care nu se văd, se uită, ci dimpotrivă, cei doi iubiţi îşi fac declaraţii fără perdea pe reţelele sociale, în "văzul" tuturor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1