Când toți îi dădeau despărțiți, Mihaela și Felix revin pe Instagram cu un mesaj interesant

mihaela-radulescu-felix-gettyimages-490158696.jpg

Mihaela și Felix vor împlini în octombrie 6 ani de relație
foto: Guliver / GettyImages

Mihaela Rădulescu (50 de ani) a fost tare zgârcită cu activitatea ei pe Instagram, în perioada pandemiei, spre deosebire de anii trecuți, când părea fascinată de acest canal de comunicare. Mai mult, ultima poză în care apare și iubitul ei, Felix Baumgartner (51 de ani), datează din 20 aprilie, când diva i-a urat "La mulți ani" de ziua lui. A fost suficient pentru ca fanii virtuali să lanseze întrebarea: "V-ați despărțit?". Replica Mihaelei a venit târziu, dar a fost extrem de originală. Ea a reapărut recent pe pagina ei de Instagram și a publicat două fotografii în care pare nespus de fericită. În prima stă tolănită pe jos, etalându-și zâmbetul și abdomenul plat, iar în cea de-a doua apare undeva în natură, lângă iubitul ei, Felix.

mihaela-felix.jpg

Mihaela și Felix, la un picnic în mijlocul naturii
foto: Instagram

Mihaela Rădulescu: "Suntem în afara oricărui pericol"

Mesajul are însă dublu sens, pentru că știm că Mihaelei îi plac jocurile de cuvinte și suspansul. În dreptul pozei, ea a scris "Out of the woods", expresie care în limba engleză NU înseamnă "în afara pădurii", ci "în afara oricărui pericol, am depășit obstacolele, necazurile". Diva a profitat de faptul că imaginea a fost realizată la marginea unei păduri, așa că a suprapus, isteț, sensul figurat și sensul propriu al expresiei. Probabil diva a vrut să ne transmită că e totul OK între ei, cu ei, ținând cont că lunga lor absență a generat suspiciuni. Mai ales în această perioadă, în panica generalizată de coronavirus.

Iată ce mesaje i-au lăsat prietenii virtuali!

"Bine ai revenit. Am simțit lipsa postărilor tale cu inspirații zilnice în perioada de pandemie. Doamne ce binevenite erau"

"Și când toată lumea vă dădea drept despărțiți! Să vă fie bine!"

"Sincer și eu credeam la fel. Dar poate au rămas buni prieteni"

"Helloooo ai lipsit, știu ca ai luat o pauză, te îmbrățișez"

"În sfârșit, dragă Mihaela! Ai revenit, sper că ești bine"

"Chiar astăzi m-am gândit la tine și la faptul că efectiv ți-am simțit lipsa"

"Mă bucur să te revăd aici pe instegram! Mi-ai lipsit foarte mult! Sunt fericită pentru fericirea ta! Vă stă așa de bine împreună!"

Citește și:

Cât erotism acasă la Mihaela Rădulescu! Covor cu păr pubian, scaune cu fese, statui care fac sex

Mihaela Rădulescu, mesaje romantice cu producătorul de la «Fermă»! «Mi-e dor de tine, zeul meu»

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu haine dressing

    Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) se simte mai bine goală decât îmbrăcată, iar relaţia cu austriacul Felix Baumgartner (45 de ani) i-a scos şi mai mult la iveală sexualitatea şi senzualitatea. Cei doi se potrivesc de minune şi în pat, după cum spune Mihaela, dar şi în viaţa publică.

  • mihaela radulescu felix baumgartner

    Ferma 2019, noul sezon al emisiunii difuzat de Pro Tv, i-a cam "răpit-o" lui Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu. Prezentatoarea se află în munţi, la filmări, iar cei doi iubiţi au o perioadă în care relaţia lor se desfăşoară la distanţă. Asta nu înseamnă că ochii care nu se văd, se uită, ci dimpotrivă, cei doi iubiţi îşi fac declaraţii fără perdea pe reţelele sociale, în "văzul" tuturor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1