Ce săgeți și-au aruncat Răduleasca și Andreea Marin, la „Uite cine dansează!”: «Aici eu sunt șefa!»

mihaela_radulescu_andreea_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au împărțit aceeași scenă la „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

Producătorii emisiunii „Uite cine dansează!” de la PRO TV au reușit să realizeze poate una dintre cele mai tensionate combinații în acest sezon.

Dacă Mihaela Rădulescu a fost aleasă pentru a prezenta concursul de dans, pe partea cealaltă a scenei, la masa juraților, se află rivala ei, Andreea Marin. Este unul dintre motivele pentru care premiera „Uite cine dansează!” a reușit să obțină interesul telespectatorilor, care abia așteptau un posibil conflict între cele două.

Iar Mihaela Rădulescu nu a putut să riște să își dezamăgească fanii, așa că a aruncat toată seara săgeți către Andreea, sub pretextul „Glumesc!”. Încă din începutul emisiunii, după ce a făcut publicului cunoștință cu vedetele concurente, Răduleasca a prezentat juriul și nu s-a putut abține înainte să o menționeze pe rivală: „Iată o situație pe care trebuie să o depășim în fiecare luni de acum încolo, Andreea, bine ai venit!”.

După dansul primei perechi, Mihaela a invitat-o din nou pe Andreea Marin la o „discuție”: „Andreea, iar revin la tine, pentru că chiar trebuie să vorbim și asta o să facem în continuare. Glumesc!”.

O nouă săgeată a fost aruncată de prezentatoarea show-ului către jurată după dansul Oanei Zăvoranu: „Zâna cea bună, sau rea, să vedem!”. Iar pentru că Andreea s-a declarat cunoscătoare în ale dansului, Mihaela a numit-o „profesionistul”. „Nu sunt profesionist”, a răspuns „Zâna”, iar Răduleasca a ripostat: „Mai devreme ai zis că ești profesionist”.

andreea_marin_in_poiciare.jpg

andreea marin uite cine danseaza
Andreea Marin s-a ridicat în picioare, însă a fost pusă imediat la locul ei de Mihaela Rădulescu
foto: captură PRO TV

 

Apogeul „înțepăturilor” dintre cele două a avut loc după dansul lui Sandu Lungu cu Raluca Netca. Andreea s-a ridicat în picioare pentru a comenta momentul, însă pentru că nu era timpul potrivit iar emisiunea era în întârziere, Răduleasca a pus-o imediat la locul ei: „Stai jos, că nu era momentul tău, stai jos că era momentul lui Florin! Andreea, aici eu sunt șeful!”. Iar „Zâna” nu s-a mai putut abține să riposteze: „Așa te las eu să crezi!”.

raduleasca_pistol_andreea_marin.jpg

raduleasca pistol andreea marin
Răduleasca a „amenințat-o” cu pistolul Ronei pe Andreea Marin la „Uite cine dansează!”
foto: captură PRO TV

 

Tensiunile au continuat și după dansul Ronei Hartner. În momentul în care Andreea Marin comenta momentul, Răduleasca a „furat” pistolul de la Rona și l-a îndreptat spre jurată, moment în care aceasta a răspuns, ironică: „Bună glumă, bună, bună, bună. Râdeți, vă rog!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1