Răduleasca şi Marin, cele mai tensionate momente! De la ce se certau înainte să lucreze împreună

m12-bd-1.-7col-2390533-mediafax_foto-bogdan_maran.jpg

De luna viitoare, Mihaela şi Andreea vor fi colege la aceeaşi emisiune, “Uite cine dansează”, de la PRO TV
Foto: Mediafax

Sunt două pietre tari, aşa că au scos scântei ori de câte ori s-au întâlnit. Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin au avut şi momente de acalmie, însă mai mult şi-au aruncat “săgeţi” decât complimente. Curând le vom vedea la aceeaşi emisiune, “Uite cine dansează”, la PRO TV şi, ţinând cont de istoricul lor, convieţuirea divelor chiar va fi de urmărit.

Nici n-a început noul show de dans, căci PRO TV şi-a asigurat deja o porţie zdravănă de audienţă. Vestea că Mihaela Rădulescu (47 de ani) şi Andreea Marin (41 de ani) vor fi colege la aceeaşi emisiune a căzut ca o bombă în showbiz. 

Mihaela va fi prezentatoare, alături de Cabral, iar Andreea va sta la masa juraţilor, alături de Florin Călinescu, Mihai Petre şi coregraful Gigi Căciuleanu. Până la această pipă a păcii, relaţia dintre cele două dive a fost ostilă şi distantă deopotrivă. Iată 5 momente-cheie în trecutul lor tumultuos.

1. Au împărţit acelaşi bărbat, pe Ştefan Bănică

Cu Mihaela, solistul a fost căsătorit în perioada 1994-1999. În 2007, Andreea Marin i-a devenit soţie cu acte, până în ianuarie 2013, când au anunţat divorţul pe Facebook.

2. Campania pentru fiica Lianei Stanciu 

În 2007, Mihaela şi Andreea au răbufnit într-un context care a ţinut ţara cu sufletul la gură. La momentul respectiv, ambele încercau să o ajute pe Liana Stanciu, prin colectarea de fonduri pentru fetiţa ei, Teodora, diagnosticată cu o maladie cumplită. Invitată în emisiunea lui Robert Turcescu, de la Realitatea TV, “Zâna” a citit un sms pe care tocmai îl primise de la Mihaela: “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”. 

“Nu ştiu cum am atacat eu campania (n.r. campania pentru Teodora), atât timp cât banii sunt în conturile Lianei. Contează în ce cont se depun banii?”, şi-a justificat Andreea demersul.

3. Tema adopției la distanță

În august 2008, cele două dive s-au contrat pe tema adopţiei la distanţă. După ce Andreea a anunţat că a adoptat un băieţel din China şi o fetiţă din Niger, Mihaela a subliniat că aceste demersuri ale vedetelor “sunt trucuri pentru imagine”. “Nu mă interesează să îi dau nici o replică Mihaelei Rădulescu”, a fost răspunsul “Zânei”.

4. Lansări simultane

În iunie 2009, după ce a deschis Mihaela un magazin cu articole pentru copii, “Picioru’ gras”, a lansat şi Andreea o linie -vestimentară pentru be-beluşi, „Violet”, spre finalul anului. În luna noiembrie a aceluiaşi an, divele şi-au lansat cărţile în acelaşi loc, la Târgul Gaudeamus, în aceeaşi zi, la diferenţă de 2 ore.

5. Colege la TV

În 2012, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au acceptat să prezinte câte o emisiune la acelaşi post de televiziune, deţinut de omul de afaceri Elan Schawartzenberg, fostul soţ al Mihaelei. “Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, declara Mihaela într-un interviu pentru “PRO TV Magazin”.

3,7 milioane de oameni au urmărit vineri seara «Românii au talent»

Vineri seara a început în forță sezonul 7 al emisiunii „Românii au talent”. A fost un spectacol memorabil, plin de momente de suspans, de umor, de emoție, de aplauze și de lacrimi de bucurie. Nu e de mirare că emisiunea a avut, la nivel național, 3,7 milioane de telespectatori, iar în minutul de maximă audiență peste 4,4 milioane de români au fost cu ochii la PRO TV. Seara s-a încheiat apoteotic, cu un buton auriu apăsat pentru Paula Rad, o femeie de serviciu cu voce incredibilă, care i-a uimit pe toți cântând „O mio babbino caro”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1