Mesajul dureros al surorii Ancăi Pop. Ce îi scria cântăreaţa înainte să moară

anca_pop_sora.jpg

anca pop sora tina pop
Anca Pop şi-a pierdut viaţa în apropierea casei părinteşti
Foto: arhivă personală

E doliu în lumea artistică. Vestea morţii Ancăi Pop i-a şocat pe apropiaţii cântăreţei, care luni seara a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista mergea acasă, la părinţi ei, în Moldova Nouă, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Sora ei a alertat autoritățile când şi-a dat seama că solista face prea mult timp pe drum.

Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată luni noapte (17 decembrie) după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista a fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la ea după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Când a aflat despre tragedie, Tina Pop a izbucnit în hohote de plâns. Printre lacrimi, sora mai mică a solistei a scris câteva rânduri emoţionante, pline de durere pentru artista care a fost mai greu înţeleasă de cei din jurul ei. 

sora_anca_pop.jpg

tina pop sora ancai pop
Tina Pop, sora regretatei Anca, a fost cea care a alertat autortităţile
Foto: arhivă personală

"Ai fost o nebună! Te iubesc și te voi iubi mereu, frumoasa mea! Ai trăit cât un om într-o mie de vieţi!", a notat sora artistei pe contul ei de socializare.

Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 34 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre. 

Coregraful Emil Rengle, profund afectat de dispariţia fulgerătoare a Ancăi Pop

Şi câștigătorul celui de-al optulea sezon ”Românii au talent”, Emil Rengle, a postat un mesaj cutremurător pe o rețea de socializare, în semn de ”adio” pentru prietena lui, artista Anca Pop.

rengle_si_anca_pop.jpg

emil rengle anca pop
Emil Rengle era foarte apropiat de Anca Pop
Foto: arhivă personală

"Te iubesc, Anca Pop din adâncul sufletului meu. Ai fost prea mult pentru această lume. Ai fost mult prea neînţeleasă... aşa se întâmplă mereu cu sufletele cele mai frumoase şi sensibile. Tu eşti şi vei rămâne sora mea cea mare! Am învăţat cele mai frumoase lecţii de la tine şi am evoluat lângă tine. Cuvintele sunt de prisos. Eşti bine! Ai început o nouă aventură şi ştiu că te descurci minunat. Ai fost pregătită pentru asta, baby! Pune o vorbă bună şi pentru noi acolo şi să ne vedem cu bine! «Frica nu mai e stăpân». Eşti acasă!", a scris el îndurerat. 

Care erau cerinţei Ancăi Pop legate de înmormântare

Potrivit unor surse apropiate familiei, Anca Pop a vorbit cu seninătate despre moarte într-un mail pe care i l-a trimis surorii sale în urmă cu o lună. Ea îi scria Tinei ca, în cazul în care va trece în nefiinţă, nimeni să nu se atingă de trupul ei timp de 72 de ore. De asemenea, cântăreaţa ar fi cerut să fie înmormântată în acelaşi loc în care şi-ar fi pierdut viaţa, lucru care de altfel se va întâmpla. Ea va fi condusă pe ultimul drum într-o ceremonie care va avea loc la Şviniţa. 

Anca Pop a murit la câţiva kilometri de casa părintească

Drumul s-a sfârşit pentru Anca Pop cu doar câtiva kilometri înainte să ajungă acasă la ai ei. Mașina solistei a fost găsită la aproape 10 metri de mal, scufundată în apă.

familie anca pop

 "Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Poliţia de Frontieră despre tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa Anca Pop.

 

Citeşte şi:

Imagine cutremurătoare. Anca Pop s-a pozat privind Dunărea în care şi-a pierdut apoi viaţa

Filmarea necenzurată cu Anca Pop complet goală

 

 

 

 

Loading...

Citește și