Imagine cutremurătoare. Anca Pop s-a pozat privind Dunărea în care şi-a pierdut apoi viaţa

anca_pop-cannes.jpg

anca pop accident de masina
Anca Pop se poza adesea lângă apă
Foto: arhivă personală

Anca Pop a murit într-un tragic accident de maşină, luni seară, după ce a derapat într-o zonă fără parapeţi. Cântăreaţa a pierdut controlul volanului şi a plonjat în Dunăre. Ca o ironie a sorţii, artista a publicat o ultimă imagine pe contul ei de Instagram în timp ce priveşte melancolică tocmai fluviul în care şi-a găsit sfârşitul la o lună distanţă de la fotografia de pe ponton.

Anca Pop a murit luni seară la doar 34 de ani. Cântăreaţa se îndrepta către casa părintească din Moldova Nouă când a pierdut controlul volanului pe o porţiune cu plei şi a plonjat direct în Dumăre. Descoperirea terfiantă făcută de fanii ei este legată de ultima fotografie publicată pe contul său de Instagram.

anca_pop-_dunare.jpg

anca pop a murit dupa ce a cazut cu masina in dunare
Anca Pop avea doar 34 de ani
Foto: arhivă personală

Cu aproximativ o lună în urmă, Anca Pop s-a lăsat pozată chiar la malul Dunării. Privea melancolică fluviul unde avea să-şi găsească tragicul sfârşit. Îmbrăcată cu jeanși, o helancă roșie și o vestă groasă, artista a stat pe ponton câteva minute bune. De altfel, în mai multe fotografii, Anca este surprinsă la mare, pe plajă, semn că iubea marea.

Cum a devenit cunoscută Anca Pop 

Anca Pop s-a născut în România, dar a crescut în Canada. Artista a devenit celebră în România după ce a colaborat la un moment dat cu Goran Bregović pentru o piesă. Ea l-a cunoscut pe artist printr-o cunoștință comună, iar la scurt timp au lucrat împreună la mai multe melodii de pe albumul artistului „Champagne for Gypsies”.

„L-am cunoscut printr-o cunoștință comună, o persoană care nu e cunoscută, un compozitor turc. Pe atunci, Goran căuta pe cineva care să compună cu el piesele în engleză pentru albumul „Champagne for Gypsies”. Acea persoană i-a spus despre mine și prin e-mail am comunicat și i-am trimis niște compoziții, niște idei”, povestea ea pentru Click! în urmă cu ceva timp. Pe plan interaţional, Anca Pop era iubită de japonezi. Fanii ei sunt în stare de şoc. 

 

Citeşte şi: 

 

Filmarea necenzurată cu Anca Pop complet goală

Imagini de la accidentul Ancăi Pop. A murit la câțiva kilometri de casa părintească

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anca pop

    O veste şocantă a venit din lumea muzicală. Luni noapte, cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic şi a pozat goală în Playboy, a pierdut controlul volanului. Ea ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a ajuns cu maşina în apă. Dispariţia tinerei a fost anunţată de sora regretatei artiste.

  • anca pop goala japonia concerte

    De când a pozat în revistele dedicate adulţilor şi s-a lăsat filmată goală din dronă, Anca Pop e pe val. Cântăreaţa este noua senzație muzicală românească în Japonia. Focoasa blondă i-a cucerit pe asiatici cu piesele sale și cu noul său show live conceptual. Ea a susținut, în ultimele săptămâni, un turneu de succes în cele mai în vogă cluburi din Tokyo.