Cine era Anca Pop, cântăreaţa care a murit înecată. A pozat goală în Playboy

anca_pop.jpg

anca pop
Anca Pop adora marea
Foto: arhivă personală

O veste şocantă a venit din lumea muzicală. Luni noapte, cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută după ce a cântat în urmă cu trei ani cu Goran Bregovic şi a pozat goală în Playboy, a pierdut controlul volanului. Ea ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a ajuns cu maşina în apă. Dispariţia tinerei a fost anunţată de sora regretatei artiste.

Cântăreaţa Anca Pop a murit înecată luni noapte după ce a plonjat cu maşina în Dunăre, în zona viaductului Sviniţa. Artista mergea acasă, la părinţi ei în Moldova Noua, însă drumul i s-a oprit pe DN 57. Artista a fost găsită în interiorul maşinii, fără viață, după ce sora ei a alertat autoritățile. Nu mai primise niciun semn de la ea după ce plecase dinspre București spre casă, pe drumul din Clisura Dunării. Cântăreaţa venea de la Orşova şi se ducea acasă, la părinţi, în Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Se pare că tânăra de 34 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu maşina în Dunăre.

Ce dezinhibată era Anca Pop. Adora să se expună nud

Anca Pop nu era foarte cunoscută în România, fiind crescută în Canada, dar în 2015 a avut un salt uriaş în carieră, care s-a datorat unui pictorial incendiar în Playboy. Ea însăşi spunea că este o femeie dezinhibată şi că îi place nuditatea.

anca_pop-playboy.jpg

anca pop playboy
Anca Pop a pozat în Playboy în 2005
Foto: Playboy

“Mă definește dragostea liberă, asumată, fără inhibiții. Când am primit propunerea de a poza nu am ezitat nici o clipă. Nuditatea este un experiment care te eliberează, te transformă, te schimbă”, spunea regretată cântăreaţă. 

anca_pop_-_plaja_corbu_making-of_drona_2.jpg

anca pop plaja corbu
Anca Pop, filmată cu drona pe Plaja Corbu
Foto: arhivă personală

La scurt timp după ce a realizat şedinţa foto nud, Anca Pop a filmat pe o plajă pustie din Corbu la fel de goală. Artista voia atunci să-şi promoveze melodia, intitulată „Free Love”.

Pe lângă muzică, Anca era pasionată şi de călătoriile spirituale. A căutat răspunsuri în India şi Thailanda şi a făcut ritualuri şamanice în Peru. În cea din urmă vacanţă, i-a luat şi pe ai ei.

 

Citeşte şi:

 

Cântăreaţa care a cântat complet goală i-a cucerit pe japonezi

Anca Pop, cover incendiar: „Ne satisfacem toate poftele” VIDEO

 

 

 

Loading...

Citește și