Melania Medeleanu, pe plajă cu băieţelul de 7 luni

melania_medeleanu.jpg

melania medeleanu copil
Melania Medeleanu şi băieţelul ei Radu, la malul mării
Foto: arhivă personală

A început vacanţa şi pentru Melania Medeleanu! Fosta prezentatoare, care a renunţat la cariera în tv în urmă cu trei ani, se află la mare, cu Radu, băieţelul ei în vârstă de doar 7 luni. Inițiatoarea proiectelor MagiCAMP și MagiHOME este extrem de fericită de când a devenit mămică, mai ales că drumul până aici a fost destul de anevoios.

Melania Medeleanu (41 de ani) a plecat cu emoţii mari în vacanţă. Este primul contact cu nispul şi marea al băieţelului ei Radu Petru, în vârstă de doar 7 luni, dar totul pare sub control. Bebeluşul fostei prezentatoare tv s-a acomodat rapid cu plaja şi începe să descopere jucăriile de nisip. O imagine cu cei doi pe nisip a fost publicată de Melania Medeleanu pe contul ei de Instagram, unde fosta ştiristă anunţă că totul este sub control. 

Melania Medeleanu a rămas greu însărcinată 

Pentru Melania Medeleanu, momentul până la a-l strânge în brațe pe micuţul ei băieţel Radu a fost foarte lung și dificil. Nimic nu părea să se lege și, după mai multe eșecuri, fosta știristă își pierduse speranțe că va mai avea un copil al ei.

melania.jpeg

Melania Medeleanu, fericită că a reuşit să devină mămică la începtul acestui an
Sursa foto: Facebook

”Îmi doream foarte mult acest copil, iar faptul că nu apărea era, pentru mine, un semn că trebuie să am grijă nu doar de unul, ci de mai mulți copii. Uitându-mă la afterschool-ul social de la Clinceni, la MagiCAMP, simțeam că rolul meu era să pun cadrul în care ulterior, o armată de oameni să vină și să aibă grijă de acești copii, practic să se lipească toate sufletele astea mici și mari”, declara Melania Medeleanu recent într-un interviu pentru Life.ro.

Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu, idilă ajunsă la final

Melania Medeleanu povestea în această primăvară despre dragostea pe care i-a purtat-o lui Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, dar cum proiectele profesionale la care au lucrat împreună le-a "ucis" relaţia amoroasă.

melania_medeleanu_vlad_voiculescu.jpg

melania medeleanu vlad voiculescu
Melania Medeleanu l-a cunoscut pe Vlad Voiculescu datorită luptei comune pentru copiii bolnavi de cancer
Foto: arhivă personală

"Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCAMP. Magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat. N-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCAMP. Chiar dacă în plan personal am pornit pe căi separate, uitându-mă în urmă la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu”. Melania nu a dorit să menționeze însă dacă fostul ministru este sau nu tatălui copilului ei.

 

Citeşte şi:

 

Motivul emoționant pentru care Melania Medeleanu refuză să-și mai taie părul

Melania Medeleanu a născut la fel de discret cum a purtat toată sarcina

 

 

 

 

Loading...

Citește și