Melania Medeleanu a născut la fel de discret cum a purtat toată sarcina

melania_medeleanu.jpg

melania medeleanu a nascut
Melania Medeleanu este mămică de băiat
Foto: Roberto Sălceanu

Familia s-a mărit pentru fosta prezentatoare tv. Melania Medeleanu a născut un băieţel perfect sănătos. Aşteptat în preajma Crăciunului, bebeluşul vedetei a venit ceva mai târziu, dar nu în urmă cu doar câteva zile aşa cum aţi crede, ci la începutul anului. Melania Medeleanu a făcut târziu anunţul sarcinii şi după acelaşi model a procedat şi cu vestea naşterii copilului.

Melania Medeleanu este proaspătă mămică. Vedeta, care se ocupă de mulţi ani de copii bolnavi din tabăra MagiCAMP, are cea mai mare grijă acum de bebeluşul ei, un băieţel care a venit pe lume la începutul anului. Fosta prezentatoare tv a declarat pentru revista VIVA! că a născut. Ea a ţinut departe de ochii curioşilor acest eveniment atât de special pentru ea, aşa cum a procedat şi pe toată perioada sarcinii. Abia în ultimul trimestru s-a aflat că ea va deveni mamă. 

Cum a făcut Melania Medeleanu anunţul sarcinii

Fosta prezentatoare tv a vrut să ţină acesată sarcină secretă, dar a fost surpinsă pe stradă şi fotografiată cu burtica la vedere. Abia după acest moment, Melania Medelanu a făcut primele declaraţii pe contul ei de socializare.  

melania_medeleanu_insarcinata_foto.jpg

melania medeleanu insarcinata
Melania Medeleanu, surpinsă pe stradă pe când era însărcinată în 8 luni
Foto: ciao.ro

 

"Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite. Și adesea foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale. Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei. M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țîn viață privată departe de ochii publicului, să-i protejez in acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor. În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu. Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, în preajma Crăciunului, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie", nota vedeta.

Melania Medeleanu s-a retras din televiziune în 2016

După ce în 2010, Melania Medeleanu a renunțat de postul de prezentatoare de la Realitatea Tv, pentru a se mai întoarce după câteva luni până în 2014, în 2016, aceasta a decis să pună punct carierei în televiziune, după ce s-a retras de la Prima Tv.

”Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Mă despart azi şi de o echipa care mi-a dat foarte mult şi căreia îi rămân datoare. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”, scria ea tot pe Facebook.

Melania Medeleanu este fosta soție a lui Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. După divorțul de acesta, vedeta şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat despre care preferă să nu facă deocmadată niciun fel de comentarii. Fosta prezentatoare TV nu a dezvăluit cine este tatăl copilului, mai mult decât atât, și își dorește ca relația lor să fie ținută cât mai departe de ochii camerelor.

 

Citeşte şi:

 

VIDEO Melania Medeleanu a trecut de la ştiri la modeling

Uite ce a făcut Melania Medeleanu după ce a plecat de la ştiri

 

 

Loading...

Citește și

  • După ce Parlamentul a aprobat proiectul de lege potrivit căruia familia ar trebui redefinită în Constituția României, mai multe vedete autohtone au comentat acid la adresa referendumului ce va fi organizat în acest sens luna viitoare, pe 7 octombrie. Modificarea legislativă vizează schimbarea unei sintagme din definiția completă a familiei, din „uniunea dintre soți” în „uniunea dintre un bărbat și o femeie”, dorindu-se restricționarea prin lege a căsătoriilor între persoane de același sex.

  • Melania medeleanu

    De câțiva ani, Melania Medeleanu, fosta prezentatoare de la Prima Tv, s-a implicat în lupta copiilor cu cancerul. Aceasta încearcă să le facă lupta mai ușoară, să le-o îndulcească, prin evenimentele marca MagiCAMP. Întâlnirea cu copiii afectați de teribila boală a făcut-o să ia și câteva decizii personale.