Melania Medeleanu, despre iubirea cu Vlad Voiculescu: «Magia ne-a consumat cu totul»

melania_medeleanu_vlad_voiculescu.jpg

melania medeleanu vlad voiculescu
Melania Medeleanu l-a cunoscut pe Vlad Voiculescu datorită luptei comune pentru copiii bolnavi de cancer
Foto: arhivă personală

Melania Medeleanu (41 de ani), care a renunțat la televiziune în urmă cu trei ani, a devenit mămică de băiețel pe 22 ianuarie 2019. În amplul interviu despre carieră și despre familie, acordat recent Revistei Unica, ea a povestit, în exclusivitate, atât despre bebelușul Radu Petru, cât și despre dragostea pe care i-a purtat-o lui Vlad Voiculescu, care a fost Ministru al Sănătății în perioada 20 mai 2016- 4 ianuarie 2017.

Acest proiect de suflet avea să-i unească enorm pe cei doi fondatori, colaborarea lor transformându-se într-o poveste de dragoste. De-abia acum, în interviul pentru Revista Unica, fosta vedetă tv Melania Medeleanu a povestit despre această relație.

Ce spune Melania Medeleanu despre relația cu Vlad Voiculescu

„Unii oameni au şansa să întâlnească la un moment dat pe traseu pe cineva care le schimbă radical viaţa. Cred că asta am fost noi unul pentru celălalt şi doar aşa a putut să se nască MagiCAMP. Magia care ne-a absorbit, ne-a consumat cu totul. Am pus acolo ce-a fost mai bun şi mai curat. N-am avut însă înţelepciunea să găsim şi echilibrul şi am constatat la un moment dat că fiecare clipă petrecută în doi era exclusiv despre MagiCAMP. Chiar dacă în plan personal am pornit pe căi separate, uitându-mă în urmă la ce şi cum am construit, ştim că ce ne leagă e atât de puternic, încât pe un drum ne vom găsi întotdeauna împreună, bucurându-ne pentru succesul celuilalt sau fiindu-ne umăr la greu”. Melania nu a dorit să menționeze, în acest interviu de suflet, numele tatălui copilului său.

melania-medeleanu-si-baietelul-ei-in-exclusivitate-pe-coperta-unica-5.jpg

Melania Medeleanu a pozat alături de fiul ei pe coperta celui mai nou număr al reviste Unica

Melania Medeleanu a fost căsătorită cu solistul trupei Taxi

Melania Medeleanu a renunțat la televiziune în urmă cu trei ani: ”Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Mi-am petrecut 22 de ani în faţă camerelor de luat vederi. De acolo v-am povestit şi bune şi rele. V-am salutat la sosire şi mi-am dorit de fiecare dată să fiu o gazdă bună, aşa încât să rămâneţi cu mine până la sfârşit. N-o să va mai urez „O seară fără cusur!” dar vă asigur că gândurile mele bune se vor îndrepta adesea spre voi şi că de fiecare dată va fi cu dor şi cu recunoştinţă. Am găsit la Prima TV oameni calzi şi înţelegători. Le mulţumesc pentru tot ce mi-au dăruit, chiar şi atunci când n-aş spune că merităm. Pentru o vreme o să fiu hai hui, o să lupt pentru cauze în care cred, o să mă bucur să fiu parte din ce-i face pe oameni mai buni – fie că e vorba despre cursuri sau proiecte sociale şi o să las Universul să se joace cu viaţă mea cum ştie mai bine”, a scris ea pe Facebook. Timp de patru ani, între 2002 și 2006, Melania Medeleanu a fost căsătorită cu Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi.

Citește și:

Melania Medeleanu este însărcinată! Fosta prezentatoare tv va naște în curând

Melania Medeleanu a născut la fel de discret cum a purtat toată sarcina

 

Loading...

Citește și