EXCLUSIV Medicii au decis să o opereze pe Mioara Roman! Ce spun fiice sale, Catinca și Oana

oana-roman-mioara-roman-catinca-roman.jpg

Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani
Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani

Vești deloc bune pentru Oana și Catinca Roman! Medicii au decis să o opereze de urgență pe Mioara Roman (80 de ani), în urma analizelor și a unui control amănunțit făcut în cursul acestor zile, la o clinică privată din Capitală

Mioara Roman s-a simțit tot mai rău în ultima vreme, ea suferind de un Parkinson în formă avansată. Mama Oanei Roman urmează să fie operată miercuri, din cauza unei afecțiuni la bilă care s-a agravat, procedura nemaiputând fi amânată. „Mama va fi operată miercuri, iar vineri doctorii îi vor da drumul din spital. Are piatră la bilă, însă din cauză că e foarte mare, îi vor scoate colecistul cu totul. Bine că nu a fost ceva mai grav”, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru Click!

Oana Roman: "Avea această problemă și devenise urgentă"

Mioara Roman a fost internată în spital pe 13 ianuarie, de către fiica ei Oana Roman, cu care locuiește, de altfel. În urma investigațiilor a reieșit că Mioara Roman, care suferă de mai multă vreme de colecist, trebuie supusă intervenției chirurgicale. „Trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă. Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a mărturisit Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Citește și:

EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Oana Roman, confesiuni dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână"

Loading...
 
 

Citește și