EXCLUSIV Catinca Roman: "O internăm pe mama. S-a simțit rău, starea ei s-a agravat"

oana-roman-mioara-roman-catinca-roman.jpg

Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani
Oana, Mioara și Catinca Roman au avut parte de multe necazuri în ultimii ani

Vin zile grele pentru surorile Oana și Catinca Roman. Mâine, 13 ianuarie, acestea își vor interna mama într-o clinică privată, deoarece starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat în ultima vreme.

Oana Roman, care are deja probleme familiale, soțul ei Marius Elisei plecând de acasă, a decis să-și interneze mama pentru câteva zile. Ieri, vedeta a mers cu aceasta să-i facă testul Covid, care a ieșit negativ, iar mâine Mioara va fi internată. „Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg eu să o iau de la spital”, a declarat Catinca Roman pentru Click!.

Mioara Roman suferă de maladia Parkinson

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor). „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

Citește și:

Oana Roman, confesiuni dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână"

Oana Roman: "Am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Azi, viața mea își schimbă cursul"

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1