Oana Roman, confesiuni dureroase: "Mama are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână"

oana_roman.jpg

Oana Roman a povestit, cu lacrimi în ochi, despre problemele mai puțin știutte
foto: captură Kanal D

Problemele în căsnicie nu sunt singurele din viața Oanei Roman. Luni seara, în emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, Oana a făcut confesiuni tulburătoare despre mama sa, care este grav bolnavă, dar a povestit și situația pe viață și pe moarte pe care a trăit-o la nașterea Isabelei.

Luni seara, în noua ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, Andreea Mantea și David, fiul ei, au mers în vizită acasă la Oana Roman. În acest context, Oana a rememorat o serie de întâmplări care i-au marcat existența. Una dintre cele mai dureroase confesiuni au legătură cu mama sa, Mioara Roman (80 de ani), care suferă de maladia parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor).

Oana Roman: "Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată"

"Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuție cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată", a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea.

oana_roman_mioara_roman.jpg

Mioara Roman are probleme de sănătate

Oana Roman, despre problemele ei de sănătate: "Nu știam dacă o să trăiesc sau nu"

Oana a vorbit și despre perioada maternității și a complicațiilor survenite de după nașterea fiicei sale. “Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile”, a povestit Oana Roman la Kanal D.

Oana Roman: "Am stat două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul"

Perioada dificilă și greul întâmpinat de Oana Roman avea să fie resimțit în perioada de convalescență, după cum povestește aceasta experiența marcantă. “După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. (…)  După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistenta să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul. M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentuI în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul”, rememorează Oana Român.

Citește și:

Mioara Roman: «Am mari probleme de sănătate şi nu e nimeni lângă mine!»

Mioara Roman împlinește 79 de ani: «Am sechestru pe tot! Dacă nu era Oana, eram în stradă!»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Oana Roman, la fel ca multe vedete, dar și mulți alți oameni, resimte pierderile cauzare de pandemia coronavirus. Astfel că, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, soția lui Marius Elisei a explicat cum este afectată financiar de acest virus.

  • oana si mioara roman

    Luna aprilie este plină de evenimente pentru familia Oanei Roman. După ce aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere în data de 13, iată că în 19 aprilie a venit rândul mamei sale. Mioara Roman a împlinit 79 de ani. Deși trăiește o adevărată dramă din cauză că are sechestru pe tot ce deține, fosta soție a lui Petre Roman se poate alina la gândul că fiicele sale, Oana și Catinca, îi sunt alături.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1