Marius Crăciun, câștigătorul de la «Ferma», s-a întors la vechiul loc de muncă. Pe ce a cheltuit cei 50.000 de euro

marius-craciun-castigator-ferma-2019.jpg

Marius Crăciun cu trofeul Ferma 2019 de la PRO TV
Marius Crăciun a câștigat în 2019 premiul de 50.000 de euro de la „Ferma” (PRO TV) și viața lui s-a schimbat radical

Marius Crăciun este alt om la un an de când a câștigat reality-show-ul „Ferma – Un nou început” de la PRO TV. Simpaticul piteștean în vârstă de 24 de ani a câștigat premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, iar cu banii a achitat datoriile părinților și și-a cumpărat o casă. Marius Crăciun ne-a oferit un interviu în care a povestit despre munca pe care o face cu drag și despre relațiile cu foștii concurenți din reality-show.

În mai 2019, aflam câștigătorul celui mai incitant reality-show din România, „Ferma – Un nou început”. Marius Crăciun a câștigat „Ferma”, de la PRO TV, după ce a demonstrat că este un om puternic atât mental, cât și fizic. La 24 de ani, Marius a luat prea din timp în piept problemele vieții, iar cu premiul obținut, în valoare de 50.000 de euro, simpaticul piteștean a considerat că e cel mai bine să își scape părinții de datorii și să își ia o casă, deși alți tineri de vârsta lui ar fi optat pentru o mașină cu niște cai putere.

marius-craciun-la-mare.jpg

Marius Craciun pe plajă, în costum de baie
Marius Crăciun se antrenează și vrea să devină antrenor certificat de fitness
Foto: Instagram

Marius Crăciun vrea să devină antrenor de fitness

Faima și banii nu l-au schimbat pe Marius, a rămas băiatul modest, educat, și s-a întors la vechiul lui loc de muncă. „Lucrez unde lucram și înainte să intru în «Ferma». Sunt manager marketing la Departamentul Fitness de la Decathlon și fac reclamă pentru o campanie fitness. Mă ocup de echipă, verific stocurile, comand produsele, verific progranul de lucru al colegilor mei. Lucrez în două ture, de la 8.00 la 17.00, și de la 12.30 la 21.30. Îmi doresc să pot antrena, să fiu antrenor de fitness, însă trebuie să urmez un curs de acreditare. Este în plan acest proiect. Îmi place foarte mult sportul, am centura neagră la karate și din când în când mai trec pe la centrele unde se antrenează copiii”, a povestit Marius Crăciun pentru Click!.

marius-craciun-fitness.jpg

Marius Crăciun face sport și în vacanță
Marius Crăciun este într-o formă fizică perfectă la 24 de ani
Foto: Instagram

Marius Crăciun locuiește cu părinții în apartamentul lui

Marius Crăciun a devenit proprietarul unui apartament în Pitești, iar pe părinții lui nu i-a uitat. Maria și Iulian locuiesc cu fiul lor, cel mai mare sprijin, având în vedere că le-a luat de pe umeri povara datoriilor. „Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat”, ne-a mai spus câștigătorul de la „Ferma”.

marius-craciun-karate.jpg

Marius Crăciun antrenează juniorii la karate
Marius Crăciun deține Centura Neagră la karate și antrenează juniorii
Foto: Instagram

Marius Crăciun a rămas prieten cu foștii concurenți de la «Ferma»

Deși locuiește în provincie, Marius Crăciun ține legătura cu foștii concurenți și chiar se mai întâlnesc. „Am mai vorbit cu Otniela, cu Moroșanu și cu Diana Belbiță. Țin legătura cât pot, ne vedem în limita timpului pe care îl am. A fost un proiect frumos și chiar îmi este dor de perioada aceea”, a conchis Marius Crăciun.

concurenti-ferma-2019.jpg

Marius Crăciun la „Ferma”, PRO TV
Marius Crăciun ține legătura cu foștii concurenți de la „Ferma” 2019

marius-craciun-cu-mama-lui-la-catalin-maruta-pro-tv.jpg

Cătălin Măruță cu Marius Crăciun și mama lui în emisiunea de la PRO TV
Cătălin Măruță a premiat-o pe mama lui Marius Crăciun pentru cele mai bune sarmale

Citește și:

Emoționant. Ce va face Marius Crăciun cu marele premiu de la "Ferma"

Cine este Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma 2019. Iată-i povestea tristă de viață!

Loading...
 
 

Citește și

  • marius craciun ferma

    Toată copilăria şi adolescenţa lui Marius Crăciun au stat sub semnul problemelor financiare. Concurentul de la Ferma 2019 şi-a deschis sufletul în faţa colegilor în episodul de marţi seara (7 mai), cărira le-a povestit printre lacrimi că familia lui era atât de săracă încât el şi fratele lui purtau aceeşi pereche de încălţăminte şi ieşeau pe rând din casă. Concurentul s-a înscris la emisiunea de la Pro Tv sperând că va câştiga marele premiu de 50.000 de euro pus în joc şi îşi va scoate părinţii din datorii.

  • ”Viaţa bate filmul”, iar asta s-a văzut şi în reality-show-ul „Ferma – Un nou început”, de la PRO TV, care în această seară, de la orele 21.30, îşi desemnează marele câştigător. Din păcate, Diana Belbiţă (22 de ani) a părăsit marţi concursul care ar fi îmbogăţit-o cu 50.000 de euro, după un duel de pomină cu Marius, iubitul ei. Vestita luptătoare ne-a oferit ieri un interviu de suflet.