Emoționant. Ce va face Marius Crăciun cu marele premiu de la "Ferma"

marius_craciun_diana_belbita.jpg

marius craciun diana belbita
Marius Crăciun a fost susținut mereu de Diana Belbiță
foto: PRO TV

Fostul concurent de la “Ninja Warrior” este câştigătorul sezonului acesta din “Ferma – Un nou început”, de la PRO TV. Marius Crăciun (23 de ani) ne-a povestit în exclusivitate ce va face cu premiul de 50.000 de euro, câştigat de la reality-showul de la Pro TV dar şi cu cine va rămâne prieten şi ce relaţie va avea cu Diana Belbiţă.

Click!: Marius, în primul rând, te felicităm pentru premiul cel mare şi titlul de Fermierul anului. Cum te simţi după ce ai câştigat trofeul în lupta cu nişte concurenţi aşa de puternici?

Marius Crăciun: Mulţumesc mult. A fost un duel incendiar şi foarte greu. Mă bucur că am avut parte de această experienţă şi am câştigat. Mă bucur că am avut onoarea să lupt împotriva lui Cătălin Moroşanu şi nu am avut orice adversar, el fiind unul redutabil. Până la urmă am luptat bărbăteşte şi a fost un duel foarte greu. Am simţit asta după a doua probă, efectiv ne simţeam obosiţi. Ne-am bucurat amândoi că am ajuns până acolo şi până la urmă a câştigat cel mai bun.

Te aşteptai să câştigi?

Nu. Speram să ajung până în finală, îmi doream asta. Nu m-am lăsat doborât de oboseală şi am vrut să mă ţin cât mai tare şi să mă focusez pe finală, să mă văd câştigând.

Ţi-a fost teamă de Moroşanu?

Sincer, da! El e mai greoi faţă de mine, dar are viteză de reacţie şi e agil. Până la urmă se vede că e sportiv adevărat şi era normal să am emoţii în faţa lui. Dar mi-am depăşit emoţiile şi am reuşit să-l înving la limită, eram umăr la umăr la fiecare probă, însă agilitatea mea m-a făcut să am un mic avantaj.

Ce ţi-a spus Moro la final, voi fiind şi bun prieteni?

Mi-a dat câteva sfaturi şi la final m-a felicitat. Îmi place foarte mult caracterul lui, am ajuns să-l cunosc şi am devenit prieteni. Suntem foarte apropiaţi, ani de zile l-am văzut la televizor şi acum am ajuns să stăm la aceeaşi masă. Vom păstra legătura.

Ce vei face cu cei 50.000 de euro din premiul câştigat?

Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă! Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă.

Ce ţi-a lipsit cât ai fost în Fermă?

Mâncarea făcută de mama, antrenamentele, pentru că simt mereu nevoia de a face mişcare şi prietenii, cu care mai scăpai de stresul de zi cu zi. 

Ai slăbit în perioada în care ai stat în fermă?

Da, mi-a scăzut şi masa musculară, m-am tras puţin şi la faţă. Oricum eu nici nu aveam de unde să dau, dar la alţii s-a văzut, precum la Moro şi Pastramă au dat 15 kilograme, cu siguranţă.  

marius_craciun_diana_belbita.jpg

marius craciun diana belbita
Dragostea pluteşte în aer între Marius Crăciun şi Diana Belbiţă. Joi seara au venit împreună la petrecerea PRO TV
foto: Mihai Ionescu

Tu şi Diana Belbiţă aţi fost în centrul atenţiei trăind o poveste de dragoste. Ce se va întâmpla cu voi?

Lumea se întreabă ce e între noi, dar să ştiţi că e o prietenie foarte frumoasă. Eram şi cei mai mici de vârstă, aveam legături sportive şi asta ne-a apropiat foarte mult. Eram nebăgaţi în seamă şi am făcut o echipă, am rămas uniţi până la capăt. Amândoi am câştigat câte un prieten foarte bun. Ne vom sprijini mereu, ştiu că ea va pleca în Canada şi o voi susţine şi îi urez succes. Sunt mândru de ea că a semnat un contract important, fiind a doua româncă ce ajunge în UFC şi sper să fie prima care va câştiga.

Cu cine vei păstra legătura dintre foştii concurenţi?

Cam cu toţi, n-am avut nimic personal cu nimeni, până la urmă, să fim serioşi, ce a fost în Fermă, să rămână în Fermă. Nu cred că cineva va ţine morţiş să aibă frustrări pentru ce a fost acolo. Sper să treacă cu toţi peste şi să ne salutăm ori de câte ori ne întâlnim pe stradă, să fim oameni, să ne bucurăm de experienţa pe care am trăit-o acolo şi să ne vedem cu ochi buni.

Ce va urma pentru tine în carieră?

Aş vrea să lucrez pe partea asta de dezvoltare personală, să se schimbe viaţa mea.

Citește și:

Kamara şi Pastramă, la cuţite în Fermă, prieteni la cataramă în afara concursului

Scandal la Ferma 2019. Kamara şi Cătălin Moroşanu şi-au împărţit pumni şi picioare

 

Loading...
 
 

Citește și