Marius Crăciun este marele câștigător Ferma 2019! A plecat acasă cu 50.000 de euro după duelul cu Moroșanu

castigator-ferma-marius-craciun2.jpg

Ultimul duel din Ferma s-a dat între Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu
Foto: Arhivă personală/Colaj Click!

Ediția de joi, 23 mai, a decis și marele câștigător al emisiunii Ferma. În urma duelului final dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, ultimii concurenți rămași în competiție, probele dure și-au ales învingătorul: tânărul Marius, care a reușit să îl învingă pe experimentatul Moro, care a mai participat la competiții TV, reușind să și câștige emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

UPDATE: Momentul mult așteptat a început! Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu au intrat în ring și sunt pregătiți să se „înfrunte” în arena special amenajată pentru sfârșitul concursului, cu lumini și „tribune” pentru publicul format din ceilalți foști concurenți. Pentru cei doi au venit și familia: la Moroșanu a venit soția acestuia, fratele lui și antrenorul. Pe Marius Crăciun au venit să îl susțină mama acestuia și un prieten bun. 

marius-craciun-mama-frate.png

Mama și prietenul lui Marius au venit să îl susțină în marea finală
Foto: Captură Pro TV

Marius Crăciun a câștigat competiția Ferma!

Prima probă a fost câștigată de Cătălin Moroșanu, însă Marius Crăciun nu și-a pierdut speranța. Încurajat de mama lui și de Diana Belbiță, acesta și-a recăpătat forțele și a reușit să învingă în cea de-a doua probă. Astfel, ultima probă a fost cea decisivă, iar norocul a fost din nou de partea lui Marius Crăciun, care a plecat acasă cu 50.000 de euro. 

După multe momente tensionate, emoții, trăiri intense, bucurii, încercări și dueluri grele, prietenii legate și paturi împărțite, competiția Ferma a luat, în cele din urmă sfârșit. Semifinala a fost cea care a decis cei doi concurenți care s-au „bătut” pentru marele premiu, în valoare 50.000 de euro, sumă deloc neglijabilă, iar surpriza cea mare a fost reîntoarcerea celorlalți participanți eliminați în cadrul show-ului, pentru a-și susține și încuraja favoriții.

morosanu-duel1.png

Prima probă i-a dat bătai de cap lui Moroșanu, care a căzut de câteva ori de pe aranjamentul cu sfori
Foto: Captură Pro TV

Ferma 2019 a luat sfârșit!

Bătălia cea mare, duelul „suprem”, s-a dat între Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, care au reușit să treacă cu bine peste durele probe din semifinală și și-au asigurat locul pentru ultima bătălie din „ring”. Emoțiile au fost îngredientul principal al serii, având în vedere că, pentru cei doi concurenți, doar câteva probe de duel câștigate stăteau între ei și marele premiu.

duel-ferma1.png

Ultimul duel de Ferma 2019 a avut loc pe 23 mai, în marea finală
Foto: Captură Pro TV

Presiunea confruntării s-a observat, însă cei doi și-au păstrat calmul și s-au concentrat cât de mult au putut să dea tot ceea ce au mai bun pentru a demonstra că merită din plin titlul de „fermierul anului”. Moro și Marius Crăciun au avut fiecare „galerie” de pe margine, concurenții strigând și aclamând la fiecare mișcare a acestora și dându-le celor doi directive pentru a se asigura că reușeșc să treacă cu bine peste probe.

duel-ferma3.png

Foto: Captură Pro TV

Pe lângă faptul că a ajuns în marea finală, Marius Crăciun a fost și fermierul săptămânii, având, astfel, o responsabilitate în plus față de „adversarul” lui, fiind nevoit să atribuie treburirie fiecărui concurent și să supervizeze și ducerea la îndeplinire a acestora, pentru marele moment în care copiii au venit să viziteze Ferma. Acesta a fost și proiectul inițial al emisiunii, renovarea Vilei Klaus din Munții Semenic și aducererea acesteia la forma de odinioară, pentru primirea oaspeților.

Loading...

Citește și

  • Șase concurenți luptă săptămâna aceasta pentru titlul de fermierul anului și premiul în valoare de 50.000 mii euro. După aproape trei luni de muncit de dimineata până seara, pe cei șase îi despart doar 3 zile de marea finală! Diana Belbiță, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Florin Pastramă și Marius Crăciun sunt semifinaliștii show-ului.

  • brigitte nastase florin pastrama

    Surprizele se țin lanț în săptămâna finalei de la "Ferma" (PRO TV), emisiune care se termină joi, 23 mai. Familiie celor rămaşi în „Ferma – Un nou început” vin în seara aceasta (21 mai) în reality-show-ul de la Pro TV. Doamna Pastramă, mama lui Florin Pastramă, vine să-şi vadă fiul mult iubit şi va rămâne mirată de ce îi spun ceilalţi concurenţi: mai exact, despre relația fiului ei cu Brigitte Năstase.