Marina Voica, la 82 de ani: “Sunt moartă după mașini!”. Ce "bijuterie" are în garaj, la Breaza

marina-voica.jpg

marina voica
Marina Voica le-a arătat tuturor că știe să conducă și un tanc
Foto: Facebook

Pe Marina Voica o puteți întâlni oricând în trafic pentru că are carnet de șofer la 82 de ani și chiar conduce! De când se știe, îndrăgita cântăreață a Epocii de Aur e pasionată de mașini și apasă pedala de accelerație de 43 de ani. Marina Voica se urcă la volan cu același curaj ca în tinerețe, când a condus un tanc și era cât pe ce să ridice de la sol un avion.

Oricând a avut ocazia, Marina Voica a demonstrat că nu se teme de motoare, oricât de puternice ar fi. În trecut, Marina Voica s-a încumetat să conducă un tanc, iar, la nevoie, s-a așezat fără emoții și pe scaunul unui pilot de avion. În vârstă de 82 de ani, Marina Voica rămâne o pasionată a volanului.

Marina Voica are aceeași mașină de 20 de ani

Cântăreața are parcată în curtea casei ei din Breaza, județul Prahova, o bijuterie de mașinuță. Micuță și cochetă, năzdrăvana motorizată de la Peugeot are culoarea bleu, e bine îngrijită și o ajută mereu pe Marina Voica să se desplaseze unde are nevoie să își rezolve treburile. „Conduc de 43 de ani, iar de 20 de ani, de când m-am mutat la Breaza, am această mașină, un Peugeot 107. Sunt moartă după mașini, îmi place să conduc și mă înțeleg de minune cu autoturismul pe care îl am”, a spus Marina Voica pentru Click!.

marina-voica_masina.jpg

masina marina voica
Marina Voica are, de 20 de ani, această mașină Peugeot 107
foto: arhivă personală

Marina Voica a condus un tanc: "Chiar dacă mor, nu mor mizerabil"

De ani buni, vedeta este o împătimită a cailor putere. În urmă cu doi ani, Marina Voica le-a arătat tuturor că știe să conducă și un tanc. „Sunt curioasă din fire şi am vrut să conduc un tanc. Am condus toate maşinile, numai tanc nu am condus. E prima dată când văd aşa un tanc. Îmi place să-mi înving teama şi îmi plac senzaţile tari. (...) Eu trebuia să mă nasc băiat. (...) Chiar dacă mor, nu mor mizerabil”, a spus Marina Voica pentru Antena Stars. De asemenea, cântăreața a urcat în urmă cu cinci ani în cabina de pilotaj de unui avion, când a filmat videoclipul melodiei „Soarta mea”. De această dată, vedeta a făcut doar figurație, chiar dacă și-ar fi dorit să piloteze cu adevărat.

Citește și:

Marina Voica s-a îmbrăcat ca o şcolăriţă la lansarea cărţii

Marina Voica face 100 de genuflexiuni pe zi. Așa își păstrează silueta din liceu

Loading...

Citește și

  • Renumita solistă de muzică ușoară Marina Voica, în vârstă de 81 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale Epocii de Aur, însă aceasta nu a avut cui să-i transmită talentul. Deși a fost căsătorită cu bărbatul pe care l-a iubit, cei doi nu au avut moștenitori, iar acum, după ce partenerul său de viață a murit, Marina Voica a rămas singură.

  • marina voica

    Celebra solistă Marina Voica este o norocoasă. Cântăreşte şi acum tot 46 de kilograme, mai puţin chiar decât un fotomodel de top, așa că toate hainele vin pe ea ca turnate. Poate și de aceea, solista adoră să fie cochetă și să facă paradă cu ținute extravagante, pe care mulți le consideră poate prea îndrăznețe pentru o doamnă de 82 de ani. Noi o felicităm însă pe Marina Voica și îi spunem un “bravo” uriaș pentru curaj.