Marina Voica s-a îmbrăcat ca o şcolăriţă la lansarea cărţii

12-13-v-2-col-marina-voica.jpg

Marina Voica a dansat și a fost pusă pe șotii la lansarea de ieri

Toată crema muzicii ușoare s-a reunit ieri, la prânz, la Palatul Cercului Militar Naţional, Sala de Marmură, acolo unde Octavian Ursulescu (71 de ani) şi-a lansat cartea despre Marina Voica (82 de ani), în prezenţa solistei.

Lansarea volumului „Marina Voica, drum spre legendă” a strâns în același loc nume mari din muzică, actorie şi televiziune, personalități scumpe la vedere la mondenități. Horia Moculescu, Marius Ţeicu, Rodica Popescu Bitănescu, Marina Florea, Sida Spătaru, Stela Enache, Silvia Dumitrescu, Oana Sârbu, Petre Geambaşu, Sanda Ţăranu, Laurenţiu Duţă, Ileana Şipoteanu sau George Nicolescu au fost doar câţiva dintre cei care au venit să o întâlnească și să o felicite pe Marina Voica.

12-13-v-2-col-ileana.jpg

Ileana Șipoteanu, 51 de ani

Solista era în vervă mare, a venit în faţa tuturor în paşi de fanfară militară, la braţul unui tânăr în costum militar, şi a dansat în faţa invitaților.

12-13-v-2-col-oana-sarbu.jpg

Oana Sârbu, 50 de ani

S-a prezentat cartea, s-au dat autografe, iar la un moment dat cu toții au ciocnit un pahar de șampanie.

12-13-v-2-col-silvia.jpg

Silvia Dumitrescu, 58 de ani

“Sunt bucuroasă și onorată că Octavian a scris această carte despre mine”, ne-a spus artista care a făcut istorie cu piesa “Și afară plouă, plouă”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1