Marian Drăgulescu e gata să se însoare a treia oară. «Întodeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine»

marian-dragulescu-iubita-simona.jpg

marian dragulescu si iubita la munte
Marian și Simona au planuri mari pentru un viitor împreună
foto: arhivă personală

La câteva luni de la cel de-al doilea divorț, gimnastul Marian Drăgulescu și-a găsit liniștea în brațele Simonei, inginer de profesie. Relația lor pare gata să treacă în etapa următoare: cea de a deveni o familie cu acte-n regulă. Pentru sportiv, aceasta ar fi a treia nuntă.

Simona Sârbu l-a făcut pe sportiv să iubească din nou. Cei doi locuiesc împreună și au deschis deja discuțiile despre căsătorie și copii, semn că lucrurile merg bine între ei.

marian-dragulescu-simona.jpg

marian dragulescu si iubita la piscina
Marian Drăgulescu și Simona sunt împreună de un an
foto: arhivă personală

 

"Ne potrivim, ne completăm. Ne cunoaștem de un an și puțin. Ne-am cunoscut cu cinci zile înainte de ziua ei de naștere. Ea lucrează la o firmă aflată la parterul blocului în care locuiesc eu. Ne-am intersectat de foarte multe ori și, la un moment dat, am întrebat-o. Întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Vreau să mă bucur de viață, de cei pe care îi am aproape. Ne gândim la următorul pas. Ne plac copiii, vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni. Important e că noi ne simțim bine", a povestit gimnastul la emisiunea "Vorbește lumea".

Marian Drăgulescu, două divorțuri la activ

Marian Dragulescu si Larisa, cu copiii, pe vremea cand alcatuiau o familie

Marian Dragulescu si Larisa, cu copiii, pe vremea cand alcatuiau o familie
Marian Dragulescu si Larisa, cu copiii, pe vremea cand alcatuiau o familie

În 2008, gimnastul Marian Drăgulescu trecea prin primul divorț. El și Larisa, femeia care i-a dăruit cei doi copii, au divorțat cu scandal, însă ulterior au redescoperit că pot fi prieteni. În 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian a divorțat și de Corina, alături de care a și participat la "Asia Express".

dragulescu_0.png

Marian Drăgulescu și Corina și-au spus adio în 2019
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1