Marian Drăgulescu, izolare cu o blondină sexy. Cine e noua iubită

dragulescu_1.jpg

Cu Simona, inginer de profesie

După două divorțuri dureroase, de Larisa, femeia care i-a dăruit doi copii, și de Corina, Marian Drăgulescu (39 de ani) iubește din nou. De cinci luni, el are o relație cu Simona Sârbu, de profesie inginer.

Sportivul s-a mutat deja cu superba femeie, cu care are gânduri frumoase de viitor. În aceste condiții, izolarea a fost ușoară pentru sportivul de talie mondială. Blondina i-a gătit tot felul de bunătăți, demonstrând astfel că este pregătită să treacă la următorul nivel, cel de soție. "Zilele trecute, ne-am gătit să luăm cina în oraș. Adică în sufragerie", a scris gimnastul în dreptul unei fotografii în care își îmbrățișează femeia dragă. Cadrul de familie a fost apreciat de fanii care i-au transmis ”Casă de piatră!”.

Marian Drăgulescu, două divorțuri la activ

În 2008, gimnastul Marian Drăgulescu trecea prin primul divorț. El și Larisa, femeia care i-a dăruit cei doi copii, au divorțat cu scandal, însă ulterior au redescoperit că pot fi prieteni. În 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian a divorțat și de Corina (37 de ani), care în octombrie anul trecut și-a anunțat relația cu Geo, un tânăr informatician.

Citește și:

Marian Drăgulescu iubește din nou, la șapte luni de la al doilea divorț

Marian Drăgulescu a luat masa cu nevasta, fosta soţie şi noul ei logodnic

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Marian Dragulescu, Larisa Dragulescu, drama, hipoacuzie, tumora, operatii, Colesteatom

    Familia Drăgulescu a fost mereu în centrul atenției și cu bune, și cu rele. Și datorită medaliilor cucerite de Marian, în cariera de gimnast, și din cauza scandalurilor conjugale pe care acesta le-a avut cu fost soție, Larisa. Acum, cei doi sunt mai uniți ca niciodată, pentru că, la doar 13 ani, fiica lor duce o luptă crâncenă în urma unei tumori de la nivelul urechii. Dar nu acesta a fost primul necaz, căci încă de la naștere fetița a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă.

  • Cea de a doua soţie a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit cum l-a cucerit pe gimnast. Corina a recunoscut că a urmărit să-l prindă în mreje pe sportiv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1