Marian Drăgulescu și soția lui au divorțat: «Nu a fost să fie»

dragulescu_0.png

Marian Drăgulescu și Corina și-au spus adio

Marian Drăgulescu și soția lui Corina au hotărât să meargă pe drumuri diferite, astfel că, după mai multe încercări de a repara căsnicia lor defectuoasă, cei doi au ajuns la despărțire.

Marian Drăgulescu a confirmat faptul că el și Corina nu mai formează un cuplu, iar această despărțire a fost cea mai bună soluție pe care cei doi au luat-o. Așa cum a declarat el, gimnastul este foarte bine și nu pare să aibă regrete.

„Noi ne-am...am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!” a spus Marian Drăgulescu, pentru reporterii Antena Stars, conform spynews.ro.

Marian Drăgulescu și soția lui au divorțat

Marian Drăgulescu și Corina au dat impresia, de-a lungul timpului, că între ei a existat o tensiune care nu s-a putut liniști niciodată, fapt care a dus la despărțire. În cadrul emisiunii Asia Express sezonul 1, cei doi s-au certat puternic, semn că disputele lor păreau a fi interminabile, iar finalul a fost inevitabil.

Potrivit sursei citate anterior, Marian Drăgulescu și Corina ar fi recurs la mai multe proceduri pentru a instala în căsnicia lor înțelegerea, însă tot efortul a fost în zadar.

 

Loading...

Citește și

  • La cea de-a șasea ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, și-a anunțat prezența fostul campion mondial și olimpic la gimnastică Marian Drăgulescu.

  • marian dragulescu

    Campionatele Europene individuale de la Szczecin (Polonia) au marcat un nou record negativ pentru gimnastica românească. Nici un gimnast nu a reușit să se califice în finalele pe aparate, sau în cea de la individual compus, o premieră de la înființarea competiției, în 2005.