Maria Dragomiroiu, trucuri pentru părul lung. Are un obicei de la care nu se abate

maria-dragomiroiu_2.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu a cântat duminică în Parcul Izvor din Capitală
foto: Click!

Maria Dragomiroiu a fost recunoscută încă din tinerețe pentru frumsețea ei, dar și pentru podoaba ei capilară, care măsoară peste un metru lungime. Maria Dragomiroiu a spus pentru Click! cum își întreține părul: în fiecare an taie câte 20 cm. Pentru a-i fi mai comod, dar și pentru a-l proteja, interpreta de muzică populară poartă părul strâns.

Maria Dragomiroiu (63 de ani) are o podoabă capilară de invidiat, care măsoară constant peste un metru lungime. Interpreta de muzică populară taie anual circa 20 de cm din păr și îl poartă prins, pentru că există anumite avantaje. „Nu mi-am măsurat niciodată părul! Tai din el în fiecare an cam două palme, circa 20 cm. Toată lumea mă întreabă cum îmi îngrijesc părul lung. Îl port strâns și cred că e mai bine așa pentru orice femeie care are părul bogat și lung. Este mai protejat de soare, de praf, nu se agață și nu se rupe. Chiar și acum, când am pe mine costumul popular și părul desfăcut, părul se poate agăța în ia pe care o port, care are pe ea aplicate niște paiete”, ne-a mărturisit Maria Dragomiroiu duminică seară, după un spectacol susținut în Parcul Izvor din București.

maria_dragomiroiu.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu are o podoabă capilară de invidiat
foto: Arhiva Personală

Maria Dragomiroiu a înlocuit săpunul de casă cu un șampon bun

Ani de zile și-a spălat părul cu săpun de casă, dar Maria Dragomiroiu spune că i-a fost greu să continue, întrucât pleca peste hotare în turnee și nu lua cu ea săpunul de casă. Acum folosește un șampon bun cu balsam. Interpreta de muzică populară este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu. Are doi copii, Ileana și Mircea și nepoți dăruiți de aceștia.

Citește și:

Maria Dragomiroiu se confesează: “Socrul m-a atacat cu foarfeca!”

Dezvăluirile Mariei Dragomiroiu despre divorţ: "Mi-a făcut un mare bine!"

 

 

Loading...

Citește și

  • Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", i-a făcut un cadou inedit cântăreţei de muzică populară Maria Dragomiroiu, cunoscută atât pentru muzica ei, cât mai ales pentru podoaba capilară de invidiat.

  • Cântăreaţa de muzică populară a fost de curând intr-un turneu peste Ocean. Artista a stat în America mai bine de două luni, unde a avut concerte pentru comunităţile de români de acolo. Aceasta a profitat de ocazie pentru a merge la un concert al lui Celine Dion, a intra în cazino, dar şi a face cumpărături.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1