Dezvăluirile Mariei Dragomiroiu despre divorţ: "Mi-a făcut un mare bine!"

maria_dragomiroiu.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu (62 de ani)
foto: Arhiva Personală

După un mariaj eşuat şi cu doi copii de crescut, Maria Dragomiroiu a avut curaj să-şi refacă viaţa sentimentală. Celebra cântăreaţă de muzică populară a făcut dezvăluiri uimitoare despre căsnicia ratată pe care a avut-o şi care s-a terminat brusc cu un divorţ dureros. Artista s-a ocupat singură de familia ei până la întâlnit pe Bebe Mihu, impresarul cu care s-a recăsătorit. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani.

Este la a doua căsătorie și este mai fericită ca niciodată, dar viaţa sentimentală a Mariei Dragomiroiu nu a fost întotdeauna atât de frumoasă! Artista a povestit că a îndurat multe din mariajul cu fostul soţ, care a părăsit-o pentru o altă femeie.  

"Fostul meu soţ a fost cel care a făcut primul pas, îndrăgostindu-se de altă femeie. Asta e viaţa! L-am înţeles. Eu nu aş fi făcut asta, fiind crescută la ţară. Mi-ar fi fost ruşine, de gura lumii. Din acel moment, parcă m-a luminat Dumnezeu şi am început să lupt. Eu cu cei doi copii au pornit în viaţă. Nouă ne-a fost foarte bine atunci când eram foarte săraci, când nu aveam bani de o pâine.

maria_si_bebe.jpg

maria dragomiroiu bebe mihu impresar casatorie
Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu sunt împreună de 30 de ani
foto: captură video

Când am început să urc din munca mea au început necazurile. Atunci văzând probabil că eu sunt sus şi el nu ţinea pasul cu mine şi-a găsit pe altcineva cu care să vorbească de la acelaşi nivel. Mi-a făcut un mare bine pentru că aşa mi-a dat şansa să-l cunosc pe Bebe. Cu doi copii, iată că se poate. Aveau 9 şi 10 ani când m-am despărţit de el. Din păcate a murit, am aflat şi noi întâmplător. Nu a ţinut niciodată legătura cu copiii", a mărturisit artista la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars.  

În 1999, după 12 ani de relație, Maria Dragomiroiu a fost dusă la altar de impresarul Bebe Mihu. Cei care au convins-o să-şi refacă viaţa au fost copiii ei, Ileana și Mircea, din prima căsătorie. "Nici nu visam că o să fiu vreodată lângă ea, lângă o aşa femeie frumoasă. M-am îndrăgostit de ea de la televizor. Eu eram directorul Casei de Cultură şi organizam spectacole cu diferite vedete. Dragostea adevărată nu dispare. Vă dorim şi vouă să o simţiţi şi la 60 de ani", a spus soţul artistei la "Refresh by Oana Turcu".  

 

Loading...

Citește și

  • maria dragomiroiu

    Maria Dragomiroiu (60 de ani) şi-a pus sufletul pe tavă într-o carte biografică, plină de pasaje emoţionante. Interpreta de muzică populară a vorbit deschis despre viaţa ei, presărată cu momente grele, dar şi frumoase. Cel mai mare chin l-a îndurat la 20 de ani, din cauza părinţilor primului ei soţ, Ion.

  • maria dragomiroiu

    La 60 de ani, Maria Dragomiroiu arată la fel de bine cum o făcea acum cel puțin 20 de ani. Renumita cântăreață de muzică populară pare că ar fi câștigat lupta cu anii, care nu și-au lăsat aproape deloc amprenta asupra chipului ei.

  • Din cei 60 de ani de viaţă, Maria Dragomiroiu a petrecut 35 pe scenă. În deschiderea concertului aniversar de joi, de la Sala Palatului, în prezenţa autoarei Oana Georgescu, îndrăgita interpretă a lansat şi cartea “Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea”, apărută la editura Allfa.

  • Maria Dragomiroiu (60 de ani) riscă să nu mai fie vedeta cu cel mai lung păr din showbiz, supremaţie pe care o deţine de peste 45 de ani. Nu de alta, dar din urmă vin puternic alte nume sonore, ale căror plete se apropie periculos de mult de lungimea de un metru.