Dezvăluirile Mariei Dragomiroiu despre divorţ: "Mi-a făcut un mare bine!"

maria_dragomiroiu.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu (62 de ani)
foto: Arhiva Personală

După un mariaj eşuat şi cu doi copii de crescut, Maria Dragomiroiu a avut curaj să-şi refacă viaţa sentimentală. Celebra cântăreaţă de muzică populară a făcut dezvăluiri uimitoare despre căsnicia ratată pe care a avut-o şi care s-a terminat brusc cu un divorţ dureros. Artista s-a ocupat singură de familia ei până la întâlnit pe Bebe Mihu, impresarul cu care s-a recăsătorit. Cei doi sunt împreună de aproape 30 de ani.

Este la a doua căsătorie și este mai fericită ca niciodată, dar viaţa sentimentală a Mariei Dragomiroiu nu a fost întotdeauna atât de frumoasă! Artista a povestit că a îndurat multe din mariajul cu fostul soţ, care a părăsit-o pentru o altă femeie.  

"Fostul meu soţ a fost cel care a făcut primul pas, îndrăgostindu-se de altă femeie. Asta e viaţa! L-am înţeles. Eu nu aş fi făcut asta, fiind crescută la ţară. Mi-ar fi fost ruşine, de gura lumii. Din acel moment, parcă m-a luminat Dumnezeu şi am început să lupt. Eu cu cei doi copii au pornit în viaţă. Nouă ne-a fost foarte bine atunci când eram foarte săraci, când nu aveam bani de o pâine.

maria_si_bebe.jpg

maria dragomiroiu bebe mihu impresar casatorie
Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu sunt împreună de 30 de ani
foto: captură video

Când am început să urc din munca mea au început necazurile. Atunci văzând probabil că eu sunt sus şi el nu ţinea pasul cu mine şi-a găsit pe altcineva cu care să vorbească de la acelaşi nivel. Mi-a făcut un mare bine pentru că aşa mi-a dat şansa să-l cunosc pe Bebe. Cu doi copii, iată că se poate. Aveau 9 şi 10 ani când m-am despărţit de el. Din păcate a murit, am aflat şi noi întâmplător. Nu a ţinut niciodată legătura cu copiii", a mărturisit artista la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars.  

În 1999, după 12 ani de relație, Maria Dragomiroiu a fost dusă la altar de impresarul Bebe Mihu. Cei care au convins-o să-şi refacă viaţa au fost copiii ei, Ileana și Mircea, din prima căsătorie. "Nici nu visam că o să fiu vreodată lângă ea, lângă o aşa femeie frumoasă. M-am îndrăgostit de ea de la televizor. Eu eram directorul Casei de Cultură şi organizam spectacole cu diferite vedete. Dragostea adevărată nu dispare. Vă dorim şi vouă să o simţiţi şi la 60 de ani", a spus soţul artistei la "Refresh by Oana Turcu".  

 

Loading...

Citește și

  • maria dragomiroiu

    Maria Dragomiroiu (60 de ani) şi-a pus sufletul pe tavă într-o carte biografică, plină de pasaje emoţionante. Interpreta de muzică populară a vorbit deschis despre viaţa ei, presărată cu momente grele, dar şi frumoase. Cel mai mare chin l-a îndurat la 20 de ani, din cauza părinţilor primului ei soţ, Ion.

  • maria dragomiroiu

    La 60 de ani, Maria Dragomiroiu arată la fel de bine cum o făcea acum cel puțin 20 de ani. Renumita cântăreață de muzică populară pare că ar fi câștigat lupta cu anii, care nu și-au lăsat aproape deloc amprenta asupra chipului ei.

  • Din cei 60 de ani de viaţă, Maria Dragomiroiu a petrecut 35 pe scenă. În deschiderea concertului aniversar de joi, de la Sala Palatului, în prezenţa autoarei Oana Georgescu, îndrăgita interpretă a lansat şi cartea “Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea”, apărută la editura Allfa.

  • Maria Dragomiroiu (60 de ani) riscă să nu mai fie vedeta cu cel mai lung păr din showbiz, supremaţie pe care o deţine de peste 45 de ani. Nu de alta, dar din urmă vin puternic alte nume sonore, ale căror plete se apropie periculos de mult de lungimea de un metru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1