Maria Dragomiroiu se confesează: “Socrul m-a atacat cu foarfeca!”

maria18-vedete-4-maria-cu-i.jpg

maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu, alături de cei doi copii, Ileana şi Mircea, pe care i-a avut cu primul soţ
Foto: arhiva personală

Maria Dragomiroiu (60 de ani) şi-a pus sufletul pe tavă într-o carte biografică, plină de pasaje emoţionante. Interpreta de muzică populară a vorbit deschis despre viaţa ei, presărată cu momente grele, dar şi frumoase. Cel mai mare chin l-a îndurat la 20 de ani, din cauza părinţilor primului ei soţ, Ion.

Îndrăgita solistă de muzică populară şi-a povestit viaţa în cartea „Maria Dragomiroiu, cântecul şi dragostea” (Editura ALLFA), scrisă de Oana Georgescu.

cartea8-vedete-carte.jpg

Cartea a apărut la Editura Allfa

Evenimentul de lansare a avut loc joi seara, la Sala Palatului, fiind dublat de un concert grandios, care a marcat 35 de ani de activitate artistică a Mariei Dragomiroiu. Prima dragoste a fost pentru Maria şi prima deziluzie. Pe primul soţ l-a cunoscut în Bucureşti, în troleul 84. S-a căsătorit cu el în 1975, la 20 de ani. ”După ce am născut-o pe Ileana, la aproximativ şapte luni, am făcut şi cununia religioasă, avându-i naşi pe Ileana Sărăroiu şi pe Mircea Câmpeanu”, povesteşte în carte interpreta.

Tatăl soţului ei era un om cumsecade, dar alcoolic. ”Când se afla în crize, ne ameninţa cu cuţitul. Când eram însărcinată cu Ileana în şapte luni, s-a înfuriat, nu ştiu de ce, s-a repezit la mine şi a vrut să mă înţepe în burtă cu o foarfecă mare. Dar Ion (n.r. soţul ei) i-a dat peste mână şi astfel am scăpat. Nu era un om rău, dar nu mai ştia de el, amesteca medicamentele de depresie cu băutura, iar efectele erau devastatoare. Când mai rămâneam la el, dormeam cu cuţitele sub pat. Era imprevizibil. Plângeam tot timpul… Cât am fost gravidă cu Ileana, ochii mei nu cred că s-au uscat vreodată din cauza lacrimilor”, îşi aminteşte artista.

Maria Dragomiroiu a avut de tras şi de pe urma soacrei, Nela, fostă vatmaniţă. ”Umbla cu vrăji, cu argint viu, pe mine şi pe soţul meu, adică fiul ei, ne-a dus la vrăjitoarele şi la ghicitoarele din mahalaua Fundeni să ne ghicească viitorul şi să scoată argintul viu din noi. Ne-a dus la trei cimitire, mergând cu noi doi printre morminte, pe care le măsura cu o aţă de cânepă de-a lungul şi de-a latul, apoi ne măsura pe noi şi înnoda aţa spunându-ne că aşa trebuie făcut ca să rămânem împreună toată viaţa. Eram nişte copii, eu aveam 20 de ani, iar el 23 şi nu ne închipuiam ce vrea să ne facă. Credeam că ne vrea binele. Pe mine nu m-a vrut niciodată, iar ea cu soţul meu se certau tot timpul, ceea ce îmi făcea tare rău”, mărturiseşte Maria Dragomiroiu.

Şi-a găsit liniştea alături de actualul soţ Bebe Mihu

sot-actual8-vedete-bebe-mih.jpg

Maria şi Bebe Mihu s-au căsătorit în 1991

După divorţul de primul soţ, Maria s-a recăsătorit cu impresarul Bebe Mihu. ”La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta. Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu. Bebe mi-a spus că nu mai vrea copii, că Ileana şi Mircea sunt şi copiii lui”, conchide artista.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1