Maria Cârneci, decizie radicală după doliu: “Durerea e în suflet, dar de pe chip am dorit să o șterg”

carneci.jpg

Maria Cârneci, alături de medicul estetician

"Schimbarea la față” nu e doar o sărbătoare creștină, devenind în ultima vreme o modă printre artiștii de muzică populară.

Îndrăgita interpretă Maria Cârneci rămâne, la 67 ani, o artistă cu un suflet tânăr. Anii, nopțile pierdute și supărările prin care a trecut recent și-au pus, însă, amprenta pe chipul cântăreței. Artista se pregătește să revină pe scenă după perioada de doliu, dar și cea a pandemiei, cu îmbunătățiri la nivelul feței. Pentru că vrea să urce cu fruntea netedă pe scenă, Maria Cârneci s-a înarmat cu mult curaj și a apelat la serviciile unui cunoscut medic estetician. „Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public", a scris artista pe contul ei de socializare. Solista va fi supusă unor proceduri noninvazive pentru a scăpa de riduri, injecții cu botox și cu acid hialuronic.

irina_loghin_80_de_ani.jpg

irina loghin
Irina Loghin a împlinit 80 de ani
Foto: captură Pro Tv

"Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele"

Maria Cârneci declara, în urmă cu un an, că nu are nimic împotriva operațiilor estetice doar că se teme de intervențiile chirurgicale. Artista a povestit cum și Irina Loghin a încurajat-o să apeleze la trucurile de înfrumusețare. "Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg".

A rămas văduvă anul trecut

Pe data de 25 noiembrie 2019, Romulus Petrescu, fost director de hotel, se stingea pe patul de spital, la vârsta de 65 de ani, după o luptă asiduă cu cancerul. A fost înmormântat la Cimitirul ”Sfântul Ilie Tesviteanul”, din Pipera, iar Maria Cârneci abia a putut să se mişte de lângă mormântul celui cu care trăise 36 de ani, aproape toată viaţa.  

Citește și:

Maria Cârneci, declarații emoționante la șase luni de la moartea soțului: «Îmi este foarte greu fără el»

EXCLUSIV Adevărul despre operațiile estetice ale Andreei Bănică

Loading...

Citește și

  • Sub ie, fotă şi catrinţă, unele soliste de muzică populară au ascuns secrete, care au ieşit însă la iveală. Ele au prins gustul operaţiilor estetice şi ţin pasul onorabil cu colegele “tunate” din muzica uşoară. Click! îţi spune ce a modificat bisturiul pe trupul celor mai frumoase folcloriste.

  • Pierderea soţului a dărâmat-o, însă Maria Cârneci are parte de mângâiere şi alinare din partea celor mai speciale fiinţe din viaţa ei. Este vorba despre cele două nepoate pe care i le-a dăruit unicul ei fiu, Eduard Petrescu. Artista este bunica a două micuţe superbe, Rose Maria de 5 ani şi Jacqueline de doar doi anişori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1