Irina Loghin s-a lăsat pe mâna medicului estetician la 78 de ani

irina-loghin6.jpg

irina loghin
Irina Loghin a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și conserva frumusețea
foto: arhivă personală

Este una dintre artistele care reușește să-și păstreze frumusețea. E adevărat că acum, la cei 78 de ani ai săi, Irina Loghin a apelat la medicii etsteiciani pentru a-și menține trăsăturile.

Când apare pe scenă, Irina Loghin parcă e scoasă din cutie. Elegantă, coafată impecabil, iar chipul ei pare să nu fi fost atins de trecerea timpului.

Frumoasa prahoveancă reușește și acum, la aproape opt decenii de viață, să arate ca pe vremea când s-a lansat în Ansamblul Ciocârlia. Ce-i drept, solista de muzică populară are gene bune, însă este vizibilă și lucrarea medicului estetician.

irina_loghin.jpg

irina loghin
Așa arăta Irina Loghin în tinerețe, pe vremea când cânta în Ansamblul Ciocârlia
foto: arhivă personală

 

Mai precis, artista și-a ridicat recent pomeții și și-a șters ridurile de pe chip cu ajutorul unor substanțe injectabile care fac minuni pe o perioadă de câteva luni.

Nu e prima oară când Irina Loghin apelează la ajutorul medicului estetician pentru a arăta bine. La un moment dat, artista a declarat că și-a făcut și câteva intervenții cu bisturiul, precum o blefarosplastie, adică o corecție a pleoapei superioare.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • irina loghin

    Irina Loghin pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Îndrăgita interpretă de muzică populară a renunțat la carne de ani de zile și a adoptat un stil de viață sănătos, cu multă mișcare în parc.