Margherita, ironizată de Andrei Duban. Viorica de la Clejani «a luat foc»

margherita_iuliana_luciu_asia_express.jpg

margherita de la clejani iuliana luciu asia express
Margherita și Iuliana Luciu fac echipă la Asia Express
Foto: Antena 1

După ce acum, câteva luni, Codin Maticiuc a ironizat-o pe Margherita de la Clejani pe seama operațiilor estetice, acum, Andrei Duban a țintit în aceeași direcție. Actorul a publicat pe rețelele sociale o imagine cu Marga și Iuliana Luciu, de la Asia Express, alături de o descriere ce trimite la recentul scandal cu Matteo Politi, falsul chirurg estetician: "Nu există femei urâte, doar chirurgi cu 8 clase".

 

andrei_duban_margherita_de_la_clejani.jpg

margherita de la clejani iuliana luciu asia express
Margherita, ironizată de Andrei Duban pe rețelele sociale
Foto: Instagram

 

De atât a fost nevoie, că Viorica de la Clejani a și sărit în apărarea fiicei sale și l-a atacat pe Duban: „Din câte ştiu, partenera lui este mai operată decât multe şi sunt atâtea doamne şi domnişoare atât de operate şi cred că ar trebui să le explicaţi telespectatorilor şi oamenilor de rând ce înseamnă cuvântul operaţie. Pentru că, să foloseşti cuvântul operaţii estetice… păi este ţara plină de buzate. Nu este una din showbiz-ul românesc să nu fie bălmăcită de acid hialuronic, cu bun-simţ, să spunem aşa. Altele au obraji de la mama natură, altele îşi fac în loc de obrăjori de zici că au fese. Da uite că o să mă operez şi eu când o să trebuiască. Îmi pare rău dacă a gândit aşa. Dacă el, om deştept, om de televiziune, om de show, crede asta, păi de la un prost la ce să mă mai aştept?! Să pună mâna el să-şi facă nişte operaţii estetice pentru că arată şi el ca şi Codin Maticiuc, un fel de Purceluş de Guineea. Cam grăsuţă, că-i ca mine, eu purceluşă, el purceluş”, a spus Viorica de la Clejani la Antena Stars. 

 

Margherita a ajuns în spital în Sri Lanka

Oboseala, lipsa mâncării și a confortului de acasă i-au pus capac Margheritei de la Clejani la Asia Express. Aceasta a ajuns la spital în Sri Lanka, după ce a cerut intervenția medicilor ce însoțesc echipa de producție.

"Să dorm cât trebuie, să mănânc ce trebuie, sper să-mi revin, să mă tratez și să reîncep cu forțe noi", a spus cântăreața în drum spre spital.

 

Citește și:

Scandal între Codin Maticiuc și Viorica de la Clejani: «Să-l ferească Dumnezeu»

Margherita și-a ieșit din minți la Asia Express. Și-a vărsat nervii pe Iuliana Luciu: «Mă apucă spumele»

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

 

 

 

Loading...

Citește și

  • ”Asia Express” de la Antena 1 şi ”Ferma”, difuzată la PRO TV, sunt show-urile rivale care caprivează telespectatorii. Şi asta pentru că cele mai sexy dive, Mihaela Rădulesu, Brigitte Năstase şi Bianca Drăguşanu, fac paradă cu formele lor lucrate de bisturiul medicului estetician: sâni imenşi, buze mari şi funduri sexy.

  • iuliana luciu

    Nici bine nu a început Asia Express, că vedetele participante în competiție au și dat de greu. Condițiile de trai cu care au fost obișnuite în România nu se mai găsesc nicăieri în Sri Lanka, acolo unde au pornit cursa pe Drumul Elefantului, mâncarea este puțină și săracă în nutrienți, iar ghiozdanele pe care le poartă în spate sunt mai grele decât orice plasă de cumpărături pe care au cărat-o vreodată.

  • andrei gratiela duban

    Graţiela şi Andrei Duban sunt cuplul de actori care au avut curajul să intre în “cantomament”, în cel de-al treilea sezon al emisiunii “Ferma vedetelor”. Cei doi ne-au povestit detalii despre perioada în care au stat închişi în ferma din apropierea Sibiului. Filmările au avut loc în primăvara anului trecut.

  • andrei gratiela duban

    Actorul va participa din 13 februarie la cel de-al treilea sezon al reality show-ului “Ferma Vedetelor”, de la PRO TV, unde va face echipă cu senzuala lui soţie, Graţiela Duban. Andrei Duban (45 de ani) ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre copilăria petrecută în Ferentari, dar și câteva detalii despre reality show-ul prezentat de Monica Bârlădeanu, ajutată de Nea Raţă.