Margherita și-a ieșit din minți la Asia Express. Și-a vărsat nervii pe Iuliana Luciu: «Mă apucă spumele»

iuliana_margherita.jpg

iuliana luciu margherita de la clejani asia express
Iuliana Luciu și Margherita au revenit în competiție, după ce au fost primele eliminate

Presiunea de la Asia Express își spune cuvântul din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Probele la care sunt supuse cele opt cupluri de vedete rămase în competiție și drumul din ce în ce mai lung, lipsa hranei și a odihnei și-au pus amprenta asupra tuturor. Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu s-au contrat destul de tare în ediția de luni, 18 februarie.

Margherita nu a mai suportat tensiunea și și-a vărsat nervii pe cea mai apropiată persoană care s-a nimerit a fi în preajma sa, "colega sa de suferință", Iuliana. 

„Dacă vreau să întreb ceva, nu îmi zici tu, Iuliano. Lasă-mă dracu! Îmi bag p*** în tot. Fă tu sau nu mai fac eu nimic, că mă apucă spumele. După ce că mi-e rău, mi-e toate alea. Eu nu pot să stau cu tine în echipa asta. Noi două nu ne potrivim, avem caractere diferite. Ideile tale pentru mine nu sunt bune, iar ale mele nu sun bune pentru tine. Uite cât timp pierdem", i-a spus Margherita Iulianei Luciu.

După ce apele s-au liniștit, Marga a recunoscut că a explodat la adresa cui nu trebuia: "Mi-am vărsat nervii pe Iuliana, săraca, prietena mea care mă înțelege și mă susține mereu".

asia_express_iuliana_luciu_margherita.jpg

iuliana luciu margherita de la clejani asia express
Iuliana și Margherita s-au contrat pe parcursul unei probe

 

Iuliana Luciu s-a umplut de coșuri la Asia Express

iuliana_luciu.jpg

iuliana luciu
Iuliana Luciu a avut mari probleme cu tenul din cauza condițiilor mizere din Asia
Foto: captură Antena 1

 

Dacă Oase, partenerul de concurs al lui CRBL s-a dovedit că are un stomacul sensibil la mirosuri și a vărsat încă din prima zi de cursă, Iuliana Luciu s-a ales cu probleme cu tenul și s-a umplut de coșuri.

Mizeria din Sri Lanka, apa de proastă calitate și un vaccin pe care l-a făcut înainte de a pleca în Asia i-au pus capac surorii mai mici a Nicoletei Luciu. Mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu chipul ei sau dacă așa arată ea fără machiajul profesional și fără filtrele de editare de pe rețelele sociale. Iuliana a lămurit lucrurile la Xtra Night Show, unde a fost invitată alături de Margherita, partenera ei de competiție.

"Am avut o reacție alergică de la unul dintre vaccinurile pe care le-am făcut, m-am umplut de coșuri pe toată fața. Fiind o țară atât de murdară, nu găseam apă, nimic", a povestit Iuliana Luciu.

 

Citește și:

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

 

 

Loading...

Citește și