Ce face Luminiţa Anghel pentru a arăta aşa de bine la 48 de ani

luminita_anghel.jpg

luminita anghel
Luminița Anghel (48 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Solista care, în 2007, a ocupat locul al treilea la Eurovision, alături de Sistem, cu piesa „Let Me Try”, ne-a povestit ce planuri are în perioada următoare.

Viaţa merge înainte pentru Luminiţa Anghel (48 de ani). În ultimii ani, a avut tot felul de probleme cu Măriuca și David, cei doi copii adoptați, însă a trecut peste ele şi a decis să meargă mai departe. 

Are spectacole, a fost invitată să jurizeze mai multe concursuri si are multe planuri pentru următoarea perioadă.

„Am foarte multe concerte în ţară, fac parte din spectacolul „Euro Savoi”,  alături de Monica Anghel şi Alexandru Arşinel la Teatrul Constantin Tanase, am facut parte din juriile mai multor festivaluri de interpretare şi creaţie, am concerte într-o formulă extraordinară, alături de Adrian Daminescu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Sanda Ladoşi, Dida Drăgan, Nico, Vlad Miriţă, am colaborări cu trupă si urmează să scot două piese noi. Am concerte pe care trebuie să le onorez până în luna octombrie, sunt deja semnate, o să am o vară plină în Moldova, Ardeal şi Bucovina”, ne-a povestit solista.

Şi tot ea, ne-a povestit care sunt secretele siluetei ei.

luminita.jpg

Luminița Anghel are antrenor pesonal
FOTO: Click/Sever Gheorghe

 

„Arăt bine pentru că am grijă de mine dintotdeauna – fac sport, ţin dietă şi sunt foarte activă. Mă trezesc la 6 dimineaţa pentru că trebuie să trezesc copilul pentru grădiniţă. Apoi merg la sală. E la grădiniţă, e în grupa mare, termină anul acesta şi apoi va fi în grupa zero din toamnă. Îl pregătesc pentru grădiniţă, apoi îl duce tatăl său la grădiniţă şi eu merg la sală. Am antrenor personal, urmăresc ce trebuie şi ce nu trebuie mâncat, am grijă să folosesc produse de calitate pentru faţă  şi machiaj. Spiritul meu pozitiv şi vesel mă ţine aşa. Nu am refuzat nicio invitaţie profesională fie că a fost plătită sau caritabila, cred că se ştie deja că sunt un om care face mult bine şi nu mă dau în lături de la a promova chiar situaţii care au nevoie de de noi vedetele, persoanele publice, fie ea materială sau prin prezenţa noastră. Vacanţă nu am dar viaţa noastră a artiştilor e una fericiă, pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul. Şi, deplasându-mă mult prin ţară cu maşina mă bucur că merg  în locuri unde există peisaje extraordinare, oameni deosebiţi. Cânt dar mă bucur şi de timpul petrecut cu cei din jurul meu. Nu-mi doresc o vacanţă, îmi doresc să muncesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că e atât de bun cu mine şi am de lucru, pentru că sunt un artist din categoria grea care nu se bucură de o mare promovare pe radio şi video, dar se pare că noi sunte privilegiaţi şi binecuvântaţi de Dumnezeu, noi, vocile acestea despre care vi le am enumerat mai devreme”, ne-a mai povestit Luminiţa Anghel. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1