Luis Lazarus, vacanță în Dubai cu iubita sexy. Loulou e "bombă" în costum de baie

andreea-loulou.jpg

Andreea Loulou a făcut parada costumelor de baie în Dubai

Solista sexy și partenerul ei, prezentatorul TV Luis Lazarus, s-au distrat câteva zile în Dubai, vacanță despre care LouLou ne-a povestit mai multe detailii.

Vedetele au evadat din România la început de an, în destinații precum Egipt, Dubai sau Maldive, unde se bucură de vacanță. Așa a făcut și cuplul format din Luis Lazarus și Andreea Maria Lazar (Loulou). Solista ne-a povestit despre vacanța în vreme de pandemie. "În cele zece zile în care am vizitat Dubai-ul, am constatat cu stupoare existența unei relaxări totale în ceea ce privește Covid -19. În Dubai singurul lucru care ți-ar putea aminti de faptul că există Covid e legat de purtarea măștilor în spațiile închise. Pe străzi oamenii circulă liniștiți, sunt permise spectacolele, sunt deschise absolut toate restaurantele, te poți bucura de plajă, unde masca nu e obligatorie. Am vizitat Global Village, unde în fiecare seară se adună cel puțin 10.000 de oameni care se bucură de concerte, spectacole în aer liber, shopping și bunătăți de pe trei continente. Este un concept care nu s-a văzut niciodată în Europa".

"Cu testul negativ te-ai urcat în avion și ești liber"

Am văzut și Dubai-ul de la înălțime, urcând în Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, până la etajul 148. Menționez că pentru a ajunge la etajul 124 ai nevoie de exact un minut. O adevărată bijuterie tehnică și arhitectonică. Nu am ratat nici Piața de Aur, unde poți găsi marfă pentru toate buzunarele. Plajele rafinate și soarele Dubai-ului îți rămân în minte și te fac să revii acolo iar și iar", ne-a spus Loulou, care a făcut furori cu pozele ei în costum de baie. "Contrar a ceea ce cred unii, Dubai nu e o destinație scumpă. Ca să ajungi în Dubai este necesar doar un test PCR. După ce ai luat testul negativ și te-ai urcat în avion, ești liber ca pasărea cerului! Drum bun!", a mai spus solista pentru Click!.

Citește și:

Vedetele au plecat să se bronzeze departe de casă. Loredana și Delia s-au întâlnit în Mexic

Dani Oțil s-a pozat cu mâna pe sânul iubitei în Maldive! Reacția genială la criticile fanilor

Loading...
 
 

Citește și