Dani Oțil s-a pozat cu mâna pe sânul iubitei în Maldive! Reacția genială la criticile fanilor

dani-otil-iubita.jpg

dani otil cu mana pe sanul iubitei
Dani Oțil s-a pozat cu mâna pe sânul Gabrielei Prisăcariu
foto: arhiva personală/Instagram

Dani Oțil reușește să încingă spiritele chiar și de la câteva mii de kilometri depărtare de casă. A fost nevoie doar de o poză mai îndrăzneață, cu mâna lui Dani pe sânul Gabrielei Prisăcariu, și comunitatea online a explodat.

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au ales insulele Maldive pentru sărbătorile de iarnă. Cei doi își răsfață zilnic fanii cu imagini spectaculoase din vacanță, pe conturile personale de Instagram.

O imagine mai îndrăzneață a provocat însă o adevărată isterie printre fani, aceștia reproșându-le celor doi că se expun prea mult.

Pe scurt, Dani a profitat de costumul de baie cu un design mai sofisticat al iubitei lui, pentru a pune în scenă un tablou foarte sexy. Fanii n-au reacționat însă prea bine când l-au văzut cu mâna pe sânul Gabrielei.

”De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, ”Discreția e noul sexy. Doar o părere”, ”Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, au fost numai câteva dintre criticile fanilor.

gabriela-prisacariu.png

gabriela prisacariu in costum de baie rosu
Gabriela Prisăcariu în buclucașul costum de baie roșu
foto: arhiva personală/Instagram

 

Răspunsul lui Dani a fost genial. Vedeta de la Antena 1 a refăcut imaginea, inversând rolurile, astfel încât Dani apărea în costumul roșu de baie, iar Gabriela îi atingea pieptul cu mâna stângă. ”La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul lui Dani.

dani-otil.jpg

dani otil si iubita in maldive
foto: arhiva personală/Instagram

Citește și:

Mai țineți minte blugii scandaloși? Dani Oțil a creat isterie cu o nouă ținută, care arată cât e de dotat. Reacția lui e genială

 

Loading...
 
 

Citește și