Vedetele au plecat să se bronzeze departe de casă. Loredana și Delia s-au întâlnit în Mexic

2-delia_in_vacanta_copy.jpg

Delia e de câteva zile în Mexic, după ce a fost în Zanzibar

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Juratele X-Factor s-au întâlnit într-o vacanţă, departe de casă. Cele două artiste, Loredana şi Delia, au dat nas în nas într-un local din Mexic, unde au petrecut până în zori.

Loredana și Delia au dansat în Tulum, Mexic

Două jurate de la X-Factor, Loredana Groza (50 de ani) şi Delia Matache (38 de ani) s-au întâlnit anul acesta în vacanţă, alegând aceleaşi destinaţii de lux.

1-loredana_cu_posteriorul_bombat_copy.jpg

Loredana Groza arată impecabil la 50 de ani

Cele două dive s-au bucurat să se revadă peste Ocean şi au încins atmosfera în Mexic, acolo unde s-au regăsit. Prima dintre ele se află în staţiunea turistică Tulum de o săptămână, iar Delia a aterizat aici în urmă cu două zile, împreună cu soţul ei, Răzvan Munteanu, după ce a petrecut Sărbătorile în Zanzibar şi Cancun.

petrecre_1_copy.jpg

Juratele X-Factor au dansat pe mese în club

Cele două artiste s-au văzut într-o locaţie de lux, unde se petrece zi şi noapte. Juratele de la X-Factor s-au distrat alături de prieteni şi au dansat până în zori, pline de voie bună. 

petrecere_2_copy.jpg

Juratele X-Factor au dansat pe mese în club

Delia, dezamăgită de Tulum

Totuşi, staţiunea Tulum este prea agitată pentru gustul Deliei, care în ultimii ani şi-a petrecut vacanţele numai în resorturi de lux liniştite. În comparaţie cu celelalte destinaţii exotice în care a fost, Mexicul i-a lăsat Deliei un gust amar, din pricina haosului şi a aglomeraţiei. 

Loredana, spectacol pe plajă și în cluburile în aer liber

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Loredana Groza, care se simte foarte bine în Mexic şi a petrecut ore în şir pe plajă. 
Vedeta a făcut spectacol pe un şezlong la plajă, unde şi-a etalat posteriorul bombat în toată splendoarea lui, într-un body superb de culoare crem. 

petrecere_3_copy.jpg

Juratele X-Factor au dansat pe mese în club

Ea a postat mai multe imagini din Mexic, pentru a-şi ţine fanii la curent cu tot ceea ce face, chiar şi atunci când se află departe de ţară. 

Adelina Pestrițu, cu soțul și fiica în Maldive

După un an greu în care a fost infectată cu coronavirus, acum Adelina Pestriţu (33 de ani) şi soţul ei, Virgil Şteblea, au plecat într-o vacanţă binemeritată la mii de kilometri de casă, adică tocmai în Maldive. Au ales o destinaţie însorită, cu mare şi plajă, unde să se relaxeze şi să se bronzeze. 

Vedeta a profitat de peisaje şi şi-a făcut câteva zeci de fotografii pe plajă în diferite ipostaze, în mai multe ţinute extrem de sexy şi chiar în costum de baie. 
Mai mult, fosta vedetă de televiziune a avut ocazia de a se poza pe malul mării, alături de mai multe pisici de mare cu care a încercat să se joace. 

3-adelina_sexy_copy.jpg

Adelina Pestrițu face plajă și se pozează cu pisicile de mare

Cei doi soţi vor mai sta câteva zile şi cu siguranţă că ne vor mai bombarda cu imagini de vis dintr-o destinaţie exotică. 

4-cu_pisica_de_mare_copy.jpg

Adelina Pestrițu face plajă și se pozează cu pisicile de mare

 

Și Jorge a ales tot Maldive

5-jorge_copy.jpg

Jorge a fost întâmpinat în Maldive de instrumentiști locali

Jorge - George Papagheorghe (38 de ani) şi soţia sa Ramona Prodea au ajuns în acelaşi decor idilic, fiind primiţi de instrumentişti care le-au cântat la tobe, iar solistul a scris, cu modestie, pe Instagram: “Aşa se primeşte un star internaţional”. 
Solistul şi vedeta de televiziune şi-a anunţat fanii pe reţelele sociale că au “avut norcul” să înceapă ploaia pe insula pe care au ajuns cu un avion particular. 

Prezentatorul emisiunii “Masked Singer Românaia” a avut grijă să se filmeze atât pe plajă, la soare, cât şi în timp ce descoperea nenumărate deserturi delicioase. Între palmieri, plajă şi mare, Jorge a avut timp să filmeze şi câteva Tik Tok uri pe care le-a publicat imediat pe profilul lui de socializare.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5