Loredana Groza a vorbit despre intervențiile estetice: «Secretul fumuseții nu stă în operații»

loredana-operatii-estetice1.jpg

Loredana Groza susține că nu operațiile estetice îl fac pe om frumos
Foto: Instagram

În cadrul unei emisiuni, Loredana Groza a vorbit despre subiectul care a creat atâtea controverse printre admiratorii săi: operațiile estetice. Vedeta a dorit să explice că din punctul său de vedere nu intervențiile estetice îl fac pe om frumos și că ea preferă să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții, pe care le consideră mult mai importante.

După ce s-a aflat „în vizorul” fanilor din cauza noii imagini aproape fără cusur pe care Lori o afișează de la o vreme pe rețelele de socializare, aceștia au ajuns la concluzia că vedeta a apelat la mai multe proceduri de înfrumusețare pentru a arăta din nou ca în tinerețe. Câțiva medici esteticieni și-au dat și ei cu părerea în legătură cu „noua față” a Loredanei, întărind ideea că artista a făcut mai multe vizite în cabinetele doctorilor, în acest sens.

Loredana Groza a vorbit despre operațiile estetice

Totuși, Loredana nu s-a lăsat niciodată intimidată de comentariile negative primite pe rețelele de socializare și a fost mereu discretă în privința vieții sale personale, alegând să nu comenteze foarte mult pe marginea acestui subiect. În prezent, Loredana susține că pune mai mult preț pe partea spirituală, explicâd că, din perspectiva ei, secretul frumuseții nu stă în operațiile estetice. 

loredana-groza-operatii-estetice2.jpg

Loredana pare că a dat anii înapoi, arătând din nou ca în tinerețe
Foto: Instagram

 

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, se bucură de mulți admiratori fideli, care i-au fost alături pe tot parcursul carierei sale de succes. Totuși, aceștia i-au cam reproșat Loredanei că în ultima vreme nu afișează pe rețelele de socializare o imagine „reală”, acuzând-o pe artistă că apelează la ajutorul filtrelor de înfrumusețare și la operațiile estetice prea exagerate. 

Ce spune medicul estetician despre intervențiile estetice ale Loredanei

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

loredana-groza-operatii-estetice3.jpg

Loredana Groza a fost „pusă la zid” de către fanii ei, în legătură cu operațiile sale estetice
Foto: Instagram

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician Victor Topolog, prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube. 

loredana-fiica.jpg

Loredana are același ten perfect ca fiica ei, Elena, cele două părând surori, nicidecum mamă și fiică
Foto: Instagram

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1