Cum arăta Loredana la primul ei turneu în Italia! Imaginea de colecție care i-a surprins pe fani

loredana-3.jpg

Loredana a publicat pe rețelele de socializare o imagine de colecție, din tinerețe
Foto Instagram

Loredana Groza își merită din plin statutul de divă, pe scenă fiind în elementul său, o adevărată „forță a naturii”. Vedeta se bucură de mulți admiratori fideli, care i-au fost alături pe tot parcursul carierei sale de succes. Pentru a le face acestora o surpriză plăcută, dar și pentru a-și aminti personal cu bucurie de zilele ce marcau începuturile sale în muzică, Lori a publicat pe rețelele de socializare o imagine din tinerețe. Iată cum arăta vedeta cu zeci de ani în urmă!

Loredana Groza (48) a scos la lumină o fotografie de colecție, ce o înfățisa pe aceasta în anul 1991, la primul său turneu din Italia. Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază senzuală, la malul mării, purtând o pereche de bikini și o bluză de culoare roșie. Lori promova și atunci aceeași estetică asemenea celei din prezent, părul blond și machiajul care îi pune frumos în evidență trăsăturile fiind, bineînțeles, nelipsite. 

Loredana Groza, imagine de colecție din tinerețe

Cum cântăreața a publicat această imagine pe rețelele de socializare, complimentele din partea admiratorilor săi nu au întârziat să apară. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei, amintindu-și cu nostalgie de vremurile în care Lori abia își făcea debutul în lumea muzicii.

„Când văd aceste fotografii cum să nu se întoarcă inima mea ca un bumerang acolo unde ești tu?! Amintirile tale fac cumva parte și din amintirile mele”, i-a scris unul dintre admiratori. „La Dolce Vita în Calabria, 1991. Primul meu turneu în Italia”, a scris Loredana, nostalgică, în mediul online. 

loredana-groza-tinerete.jpg

Loredana, în tinerețe
Foto Instagram

Loredana, adepta operațiilor estetice și a Photoshop-ului?

Deși se bucură de mulți admiratori care o divinizează, câțiva dintre aceștia i-au reproșat vedetei, recent, că nu o mai recunosc în pozele pe care artista le publică pe rețelele de socializare. Cum de la o vârstă apar și ridurile, iar tenul Loredanei apare în imagini asemenea fețelor păpușilor de porțelan, fanii cântăreței au început să-și pună întrebări.

loredana-groza-poze.jpg

Loredana parte neschimbată cu trecerea anilor, lucru care i-a pus pe gânduri pe admiratorii acesteia
Foto Instagram

Fie că Lori, în vârstă de 48 de ani, încearcă prin operații estetice să revină la forma de odinioară, fie că apelează la programele de editare a pozelor, cert este că a fost asaltată cu comentarii în care i s-a reproșat că este de nerecunoscut.

„O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos”, „Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”, au fost doar câteva dintre comentariile în cauză, care au fost întărite și de opiniile profesoniste ale medicilor esteticieni. Pe lângă cariera de succes de care se bucură, în plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din marijul celor doi a rezultat o fiică, pe nume Elena. 

loredana-groza2.jpg

Una dintre imaginile care i-a făcut pe fanii lui Lori să-i reproșeze acesteia că pare de nerecunoscut
Foto Instagram

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • E cameleonică pe scenă, în vestimentaţie, în muzică, dar iată că şi chipul i se schimbă de la o zi la alta. În pozele pe care le postează pe Facebook şi Instagram Loredana Groza e ca o păpuşă de porţelan, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau cu Bianca Drăguşanu şi să se întrebe ce şi-a făcut Lori la faţă. Medicii esteticieni au dat-o de gol!

  • Cu peste trei decenii de carieră în spate, regina reinventărilor din muzica românească a ştiut să câştige bătălia cu timpul pe scenă, dar şi în viaţa personală. Acum, se pregăteşte pentru un show memorabil în care se va duela cu Grasu XXL la Sala Polivalentă

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1