Medicii esteticieni analizează intervențiile Loredanei: «A făcut foarte mult botox»

loredana-groza-retusata-instagram.jpg

Intervențiile estetice ale Loredanei, „cercetate” de medic
Foto: Arhivă personală

„Noua” față a Loredanei Groza a stârnit controverse în mediul online, după ce vedeta a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini în care părea cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Având în vedere că o asemenea schimbare este evidentă și șochează, Lori s-a confruntat cu multe comentarii, pozitive sau negative, legate de operațiile sale estetice.

Noua ei imagine a stârnit atât de multe semne de întrebare, încât mai nou Loredana a devenit studiu de caz până și pentru medicii esteticieni! Pentru a clarifica situația și a face lumină în privința operațiilor estetice la care vedeta a apelat, de-a lungul timpului, Dr. Victor Topolog a făcut o analiză a feței Loredanei, explicând care sunt, din punctul lui de vedere, intervențiile care o fac pe Lori să arate în prezent cu 20 de ani mai tânără. Deși la început s-a crezut că ar fi vorba doar de Photoshop și filtre de înfrumusețare, se pare că artista are la activ numeroase „retușuri”.

loredana-inainte-operatii-estetice.jpg

Loredana Groza, înainte de intervențiile estetice
Foto: Captură Youtube

 

Ce spune medicul estetician despre intervențiile estetice ale Loredanei

Pornind de la fotografiile de început de carieră și culminând cu ultimele imagini publicate de Loredana pe rețelele de socializare, medicul a analizat din punct de vedere estetic toate transformările suferite de cântăreață în perioada 2018-2019. 

Victor Topolog susține că toate aceste intervenții combinate, pe care el le-a descoperit la Loredana, oferă un aspect mult mai tânăr al feței și declară că vedeta arată foarte bine în prezent, fără să considere că aceasta „a exagerat”, așa cum a fost adesea acuzată. „Am văzut și eu ultimele ei poze de pe Instagram și țin să spun că arată extraordinar de bine. A reîntinerit. Nu mi se pare că schimbările ei sunt unele exagerate. (..) În trecut, Loredana Groza avea în primul și în primul rând, un ten extrem de deshidratat”, și-a început medicul analiza.

loredana-groza-prezent.jpg

Loredana, în prezent
Foto Instagram

 

Loredana are intervenții la conturul feței, nas, buze, gât, pomeți, estompare de riduri și cearcăne

„Acum, Loredana are un ten bine hidratat. Noi facem chestia asta cu un cocktail de acid hialuronic, care oferă o hidratare foarte bună a tenului. Este evident că a apelat la această procedură. În al doilea rând, a făcut și foarte mult botox în cele trei zone standard de botox: frunte, coada ochilui și zona dintre sprâncene. Pielea ei este în prezent perfect întinsă. Dacă vă uitați un pic și la gâtul ei, și-a întins și pielea de acolo tot prin intermediul botoxului. 

La nas, înainte ea avea probabil o deviație de sept, care îi dădea și o asimetrie. Probabil a suferit intervenții fie chirurgicale, fie nechirurgicale, cu acid hialuronic pentru a ajunge la rezultatul din prezent. Acum are un nas mai finuț, drept, mai micuț. Forma aceasta a nasului o întinerește.

loredana-groza-operatii-photoshop-noiembrie-2018_3.jpg

Imaginea care i-a făcut pe admiratorii ei să nu o mai recunoască
Foto Instagram

 

Tot cu acid hialuronic și-a rezolvat și cearcănele. Înainte avea niște cearcăne groazice. Tot cu acid hialuronic și-a făcut și o reconturare de mandibulă. Vreo 4, 5 ml de acid hialuronic. De asemenea, și-a făcut niște pomeți extraordinari. 

O altă schimbare care îi conferă un aspect tânăr sunt șanțurile nazogeniene pe care și le-a estompat probabil cu acid hialuronic. Buzele, de asemenea, acum o formă plină. Sunt foarte bine conturate și cărnoase. În trecut avea buzele deshidratate și cu niște urme de gâlme. Are un design natural fără vulgaritate”, a explicat medicul estetician, prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1